«Βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου από τις ΗΠΑ ο Ρέινα - Έμεινε στο Κατάρ για μία ψήφο»
i

O Τζιοβάνι Ρέινα/©instagram

«Βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου από τις ΗΠΑ ο Ρέινα - Έμεινε στο Κατάρ για μία ψήφο»

Sportal newsroom 09:45 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 12.12.2022

Χαμός έχει προκληθεί στις ΗΠΑ με τον νεαρό επιθετικό μέσο της Ντόρτμουντ, Τζιοβάνι Ρέινα, καθώς αποκαλύφθηκε ότι βρέθηκε ένα βήμα πριν από την έξοδο της αποστολής στο Κατάρ.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε επιτυχημένα η παρουσία των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού κατάφεραν να βρεθούν στη νοκ-άουτ φάση, από την οποία αποκλείστηκαν από την ανώτερη Ολλανδία, αρχίζουν και προκύπτουν ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες από το εσωτερικό της ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Αμερικανών, ο νεαρός άσος της Ντόρτμουντ, Τζιοβάνι Ρέινα, βρέθηκε με το… ένα πόδι εκτός αποστολής του Κατάρ, αφού ο προπονητής, Γκρεγκ Μπερχάλτερ, έκρινε ότι υπήρχε έλλειψη προσπάθειας και διάθεσης από τον παίκτη στις προπονήσεις.

Όλα άρχισαν από μια ομιλία του προπονητή σε ένα Ινστιτούτο, στην οποία ανέφερε ότι υπήρξε στην αποστολή ένας παίκτης που «ξεκάθαρα δεν δικαίωνε τις προσδοκίες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Καθίσαμε σαν τεχνικό τιμ για να συζητήσουμε τι θα κάνουμε με αυτόν τον παίκτη. Ήμασταν έτοιμοι να του κλείσουμε εισιτήριο για να γυρίσει σπίτι του. Τόσο ακραία ήταν η κατάσταση. Αποφασίσαμε να έχουμε ακόμα μία συζήτηση μαζί του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τελικά, ο ποδοσφαιριστής ζήτησε «συγγνώμη» για τη στάση του, παραδεχόμενος ότι δεν ήταν αυτός που έπρεπε και τελικά έμεινε στην αποστολή. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος, Τζέισον ΜακΙντάιρ, πρόσθεσε στο Twitter ότι πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές για το τι στάση θα έπρεπε να κρατήσουν και τελικά αποφάσισαν την παραμονή του στο Κατάρ με 13 ψήφους υπέρ και 12 κατά, δείγμα του ότι ο παίκτης κάθε άλλο παρά είχε πολλές συμπάθειες στην ομάδα.