Ο Ηρακλής θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα αν δεν εξοφλήσει τον Μάρα

Ηρακλής

i

© Intime

Ο Ηρακλής θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα αν δεν εξοφλήσει τον Μάρα

Sportal newsroom 18:01 - 24.05.2023

Ο «Γηραιός» ενδέχεται να αποβληθεί από το πρωτάθλημα σε περίπτωση που δεν πληρώσει στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μπόγκνταν Μάρα, τα χρήματα που οφείλει να του καταβάλλει.

Μετά από απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ο Ηρακλής είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει έως τη Δευτέρα (29/5) το ποσό των 200.000 ευρώ στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Μπόγκνταν Μάρα, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα του αφαιρούνται τρεις βαθμοί σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος. Αυτό ερμηνεύεται με εννέα βαθμούς έως το φινάλε και αν συμβεί αυτό, τότε ο «Γηραιός» θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα που μετέχει και θα βρεθεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό πως το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναψηλάφησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης κατά του Μπόγκταν Μάρα και κάπως έτσι ο «γηραιός» θα αναγκαστεί να πληρώσει περισσότερα από 100.000 ευρώ. Αυτή η απόφαση ενδέχεται να επηρεάσει τις διοικητικές εξελίξεις στον Ηρακλή, όπως την παρουσία του Στράτου Ευγενίου στον «γηραιό».

Τέλος πριν καν αρχίσει στον Ηρακλή ο Κούγιας: «Η πρότασή μου είχε γίνει αποδεκτή και τελικά απορρίφθηκε»
SUPER LEAGUE 2

16:51 - 17.05.2023

Τέλος πριν καν αρχίσει στον Ηρακλή ο Κούγιας: «Η πρότασή μου είχε γίνει αποδεκτή και τελικά απορρίφθηκε»

Όπως έκανε γνωστό με μία ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας θα αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ιδιοκτησία του Ηρακλή λόγω της υπόθεσης Μπόγκταν Μάρα που έχασε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται ομόφωνα την αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ioan Bogdan MARA κατά της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής, ως αθλητικής διαδόχου της υπο εκκαθάριση ΠΑΕ Ηρακλής.

Ενεργοποιεί σε βάρος της, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 41/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού 219.810 ευρώ για επιδικασθέν κεφάλαιο και β) ποσού 400 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον νομίμων τόκων, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας».