Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Άστον Βίλα

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Άστον Βίλα

Διονύσης Βερβελές 09:47 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 06:05 - 20.05.2024

Πώς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον ιστορικό ημιτελικό του Europa Conference League με την Άστον Βίλα το βράδυ της Πέμπτης (9/5).

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Τετάρτη για το μεγάλο παιχνίδι με την Άστον Βίλα και παρότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν ανακοίνωσε αποστολή για το παιχνίδι -για πρώτη φορά φέτος- έχει καταλήξει ήδη στους 11 «καμικάζι» που θα κληθούν να γράψουν με ερυθρόλευκα γράμματα το όνομά τους στην ιστορία του Europa Conference League.

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Φιορεντίνα: «Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κάνει σπουδαία πράγματα»
CONFERENCE LEAGUE

08:51 - 09.05.2024

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Φιορεντίνα: «Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κάνει σπουδαία πράγματα»

Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο μίλησε για την μεγάλη πρόκριση των «βιόλα» στον τελικό του Conference League αλλά και για τον ποιον θα ήθελε αντίπαλο από την μονομαχία του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

Επί της ουσίας, o Ολυμπιακός θα παραταχθεί με την ίδια ομάδα που πέτυχε τον θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ», αλλά χωρίς τον τραυματία Ορτέγκα.

Ένας εκ των Ρίτσαρντς και Κίνι θα κληθούν να καλύψουν το κενό, με τον δεύτερο να έχει ελαφρύ προβάδισμα, καθώς εμφανίζεται πιο συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα και η αλήθεια είναι ότι το αποψινό ματς θα είναι υψηλών απαιτήσεων.

Πέρα από την αναγκαστική αλλαγή του Ορτέγκα, ο Μεντιλίμπαρ έκανε δεύτερες σκέψεις για την παρουσία του Ποντένσε. Ο Ισπανός τεχνικός είχε στο μυαλό του και την προοπτική του Γιώργου Μασούρα στα εξτρέμ, διότι θα χρειαστούν περισσότερες βοήθειες στην άμυνα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να δώσουν ανοιχτούς χώρους στον αντίπαλό τους.

Από την άλλη, ο Ποντένσε έκανε καλό πρώτο ματς -όσον αφορά τη δημιουργία- και είναι αυτός ο οποίος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να παίξει από την αρχή…

Από εκεί και πέρα ο Ιμπόρα όλα δείχνουν ότι θα είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μετά από τη νέα καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στην Αγγλία.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι – Ιμπόρα, Έσε, Τσικίνιο – Φορτούνης, Ποντένσε – Ελ Κααμπί.