Η εντολή του Μεντιλίμπαρ για το Βόλο: «Τελειώστε το»

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Η εντολή του Μεντιλίμπαρ για το Βόλο: «Τελειώστε το»

Ξεκάθαρος ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» προς τους ποδοσφαιριστές του…

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ματς που είχε ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο τόνισε για τις δύο σερί ανατροπές στο σκορ που είχε η ομάδα του: «Καταφέραμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και να κερδίσουμε. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι πάντα έτσι για εμάς και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στη συνέχεια».

Αυτό ακριβώς είπε και στους παίκτες του στην τελευταία προπόνηση που έκαναν στο Ρέντη, ενόψει του ματς με το Βόλο στο Καραϊσκάκη. Ο Βάσκος κόουτς ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το τι θέλει από τους ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση με το Βόλο για το πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» τόνισε: «Τελειώστε το ματς, μην το κάνουμε όπως στα δύο προηγούμενα που μείναμε πίσω στο σκορ. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν, ώστε να μη χρειαστεί να κυνηγάμε μετά το σκορ για να πάρουμε τη νίκη».

Αυτό που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ από τους παίκτες του είναι να μην αφήσουν ξανά τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Γιατί αν εξαιρέσει κανείς το ματς με τον ΠΑΟΚ όπου ήταν αρκετά συγκεντρωμένος ο Ολυμπιακός και έκανε τις ευκαιρίες του γκολ, ούτε με τη Φερεντσβάρος τις εκμεταλλεύτηκε σε Καραϊσκάκη και Βουδαπέστη, αλλά ούτε και με Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό.

Μάλιστα ο τεχνικός του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων σχολίασε στους παίκτες του πως όσο πιο γρήγορα τελειώσουν το ματς με το Βόλο, τόσο περισσότερο θα έχουν την ευκαιρία να κρατήσουν δυνάμεις για τη συνέχεια. Γιατί τόσο με τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και με τον Παναιτωλικό από τη στιγμή που έμειναν οι «ερυθρόλευκοι» πίσω στο σκορ, αναγκάστηκαν να τρέξουν αρκετά στη συνέχεια μέχρι να φτάσουν στην ανατροπή και να πάρουν τις νίκες που χρειαζόντουσαν για τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Έτσι ελπίζει ο Μεντιλίμπαρ οι παίκτες του να πήραν το μάθημά τους από τα προηγούμενα ματς και τώρα με το Βόλο να εκμεταλλευτούν την ανωτερότητά τους και να μην αφήσουν το παιχνίδι «ανοιχτό» μέχρι το 90'.