Η Μαρσέιγ ψάχτηκε με Αλμέιδα, αλλά οι Γάλλοι λένε πως πλέον στρέφεται σ' άλλες λύσεις

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η Μαρσέιγ ψάχτηκε με Αλμέιδα, αλλά οι Γάλλοι λένε πως πλέον στρέφεται σ' άλλες λύσεις

Κώστας Τσίλης 20:05 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 29.05.2024

Οι Γάλλοι παρουσιάζουν πλέον ως δεδομένο το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας όμως πως είναι μια περίπτωση που δεν μπορεί να προχωρήσει

Όταν εφημερίδα όπως η "L' Equipe" μπαίνει στον χορό των δημοσιευμάτων σχετικά με το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Ματίας Αλμέιδα, τότε προφανώς και δεν πρόκειται απλώς για ένα σενάριο. Άλλωστε δεν είναι καθόλου παράλογο να έχει τραβήξει ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ το βλέμμα μιας ομάδας όπως η Μαρσέιγ. Όμως η έγκυρη μαρσεγέζικη "La Provence" βάζει το θέμα στην πραγματική του διάσταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η εφημερίδα επιβεβαίωσε με δικό της ρεπορτάζ αυτό που έγραψε η Equipe περί του ενδιαφέροντος της Μαρσέιγ για τον Αλμέιδα. Όμως από εκεί και πέρα, αναλύονται οι λόγοι που δεν μπορεί να προχωρήσει μια τέτοια περίπτωση και που ο γαλλικός σύλλογος κοιτάζει άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο της. " Ο Αλμέιδα έχει άριστες σχέσεις με την διοίκηση της ΑΕΚ αλλά και ρήτρα στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δεν είναι εφικτό για τα οικονομικά της Μαρσέιγ".

Επίσης τονίζεται πως "το γεγονός πως η Μαρσέιγ θέλει να κλείσει τον προπονητή μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την περίπτωση του Αλμέιδα". Ενώ ξεκαθαρίζεται πως οι Γάλλοι έχουν επικεντρωθεί περισσότερο στην περίπτωση του Κονσεϊσάο, αλλά και του Φονσέκα.