Η πρόταση του Παναθηναϊκού στη Σπέτσια και η συμφωνία με τον Ντραγκόβσκι

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι

i

Intime

Η πρόταση του Παναθηναϊκού στη Σπέτσια και η συμφωνία με τον Ντραγκόβσκι

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:08 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:32 - 29.05.2024

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ακάθεκτος για την επάνδρωση του ρόστερ του, καταθέτοντας επίσημη προσφορά στη Σπέτσια για την αγορά του Πολωνού τερματοφύλακα, Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι. Ποια είναι η αντίδραση της ιταλικής ομάδας.

Η αναζήτηση προπονητή δεν έχει παγώσει τη διευθέτηση των υπολοίπων εκκρεμοτήτων από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Η ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Τιν Γεντβάι στη συμφωνία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, αποδεικνύει την πρόθεση της διοίκησης του Τριφυλλιού να μην χρονοτριβεί.

Σε πρώτο πλάνο για τους «πράσινους» έχει περάσει ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι. Η απόφαση για την παραμονή του Πολωνού γκολκίπερ στο «Γεώργιος Καλαφάτης» είναι ειλημμένη, εφόσον τελεσφορήσουν η διαπραγματεύσεις με τη Σπέτσια.

Από τον Παναθηναϊκό έχουν ενημερώσει την ιταλική ομάδα και την πλευρά του Ντραγκόβσκι πως δεν θα πληρώσουν το buy out των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, είναι πρόθυμοι να διαπραγματευτούν με τους Ιταλούς για ένα μικρότερο αντίτιμο.

Η ιταλική ιστοσελίδα «cittadellaspezia.com» έγραψε ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Σπέτσια για τη μεταγραφή του Ντραγκόβσκι. Η οποία προβλέπει την καταβολή 2 εκατομμυρίων ευρώ για τα δικαιώματα του 27χρονου τερματοφύλακα και ποσοστό μεταπώλησης.

Το ρεπορτάζ τονίζει πως η απάντηση της Σπέτσια αναμένεται να δοθεί στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Με τις ενδείξεις να συγκλίνουν προς το «ναι». Όσο για τον Ντραγκόβσκι, αυτός έχει συμφωνήσει με την ΠΑΕ από τον Ιανουάριο, για συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Το δημοσίευμα συμπληρώνει ότι η Σπέτσια είναι αναγκασμένη να πουλήσει τον Ντραγκόβσκι, για να εξοικονομήσει την πλουσιοπάροχη αμοιβή του. Καθώς και να έχει ρευστότητα για τις επικείμενες ανακατατάξεις στο ρόστερ εν όψει του καλοκαιριού, αφού οι «μικροί αετοί» θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικήσει τον προβιβασμό από τη Serie B.

Ο Ντραγκόβσκι αναμένεται να μάθει αύριο εάν θα συμπεριληφθεί στις κλήσεις της Πολωνίας για το Euro 2024. Πριν τον τραυματισμό του τον Μάρτιο, στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 3-1 στο «Καραϊσκάκης», ο «Ντράγκο» ήταν ο τρίτος στην ιεραρχία των γκολπόστ. Πλέον, ο νεαρός Μπούλκα της Νις διεκδικεί τη θέση του στην Εθνική ομάδα.

Αν η μεταγραφή του Ντραγκόβσκι ολοκληρωθεί, τότε ο Πολωνός θα συγκροτήσει δίδυμο με τον Γιούρι Λοντίγκιν στο δυναμικό του Τριφυλλιού για τη σεζόν 2024-2025. Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αποδεσμεύεται στις 30 Ιουνίου και επί της ουσίας, έχει ήδη αποχαιρετήσει το club.