Κορυφαίος Ισπανός επιθετικός τρόλαρε τους ομοφοβικούς haters: «Είμαι straight» (vid)

Κορυφαίος Ισπανός επιθετικός τρόλαρε τους ομοφοβικούς haters: «Είμαι straight» (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:21 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 26.06.2023

Με έναν ξεχωριστό τρόπο θέλησε να τρολάρει τους ομοφοβικούς haters o επιθετικός της Μπέτις, Μπόρχα Ιγκλέσιας, ο οποίος στάθηκε απέναντι από την κάμερα λέγοντας πως είναι straight.

Πριν από λίγες μέρες, Μπόρχα Ιγκλέσιας και Αιτόρ Ρουιμπάλ έγιναν στόχος ομοφοβικής επίθεσης, καθώς δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται κρατώντας τσάντες. 

Πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου έσπευσαν μάλιστα να στηρίξουν δημοσίως τους δύο παίκτες για όσα άκουσαν, όπως για παράδειγμα ο Χοακίν που εμφανίστηκε με παρεό, ενώ οι ίδιοι το αντιμετώπισαν με ψυχραιμία.

«Είμαι straight» 

Ο Ιγκλέσιας, μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και έσπευσε να τρολάρει τους haters με ένα βίντεο. Πιο αναλυτικά - και με αφορμή τον μήνα περηφάνειας - ο επιθετικός της Μπέτις δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο ίδιο ειρωνευόταν εκείνους που τον έβριζαν, κάνοντας come out ως ετεροφυλόφιλος. 

«Δεν θα συνέβαινε ποτέ αυτό;» αναρωτήθηκε αναφερόμενος στο coming out ως straight και συνέχισε ερωτώμενος «Γιατί να συμβαίνει στην άλλη περίπτωση;». Ο ίδιος έκλεισε το μήνυμα του ζητώντας από τους φιλάθλους να καταπολεμήσουν τη βία που λαμβάνει χώρα εναντίον των ανθρώπων με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.