Η φάση που ο Ικάρντι «κουτουλάει» στο δοκάρι αλλά η Γαλατασαράι υποστηρίζει ότι ο Αργεντινός δέχθηκε χτύπημα από αντίπαλο (vid)

Μάουρο Ικάρντι

i

PrtScr

Η φάση που ο Ικάρντι «κουτουλάει» στο δοκάρι αλλά η Γαλατασαράι υποστηρίζει ότι ο Αργεντινός δέχθηκε χτύπημα από αντίπαλο (vid)

Κώστας Τόπας 12:34 - 25.12.2023

Στην Φενέρμπαχτσε υποστηρίζουν ότι ο Μάουρο Ικάρντι χτύπησε μόνος του στο δοκάρι και ότι το μαυρισμένο μάτι του δεν προήλθε από χτύπημα δικού της παίκτη.

Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι κόντραραν τις δυνάμεις τους την Κυριακή (24/12) στο ντέρμπι κορυφής της 17ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος, αλλά κόλλησαν στο «μηδέν». Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Γαλατασαράι είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία. Γι' αυτό κι ανήρτησε στα social media μια φωτογραφία με τον Μάουρο Ικάρντι να έχει μαυρισμένο μάτι. Μια από τις φάσεις που διαμαρτύρονται είναι για πέναλτι του Τζέκου πάνω στον Αργεντινό φορ στο 22ο λεπτό.

Η Φενέρ όμως δεν το άφησε έτσι και πέρασε στην αντεπίθεση και με ανακοίνωσή της τόνισε: «Προσπαθώντας να δημιουργήσετε θυματοποίηση μέσω του παίκτη που χτυπά στο δοκάρι. Το αφήνουμε στη διακριτική ευχέρεια του κοινού». Ο Έντιν Τζέκο, από την πλευρά του έδωσε την δική του εκδοχή πετώντας... καρφιά για την στάση της Γαλατασαράι, με τον πολύπειρο επιθετικό της Φενέρ, να σημειώνει ότι ο Ικάρντι χτύπησε στο δοκάρι.

Πάντως στο παρακάτω βίντεο, ο Μάουρο Ικάρντι φαίνεται να χτυπάει στο δοκάρι, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο ότι ο τραυματισμός του στο μάτι προήλθε από την συγκεκριμένη φάση.