Ιμπόρα: «Είμαστε ευγνώμονες στους Έλληνες, ο Ολυμπιακός ήταν ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη»

Βιθέντε Ιμπόρα

i

©intime

Ιμπόρα: «Είμαστε ευγνώμονες στους Έλληνες, ο Ολυμπιακός ήταν ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη»

Sportal newsroom 21:21 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 14.09.2023
Ο Βιθέντε Ιμπόρα σε συνέντευξη σε ισπανικό Μέσο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ευκαιρίες που έχει στον Ολυμπιακό, αλλά και τους πρώτους του μήνες στην Ελλάδα.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό και μέχρι στιγμής έχει 4 παιχνίδια. 

Ο Ισπανός μέσος λοιπόν έδωσε συνέντευξη στο «Radio MARCA» για ό,τι συνέβη στη Λεβάντε, την επιλογή του να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά και το μέλλον του. Ενώ την ίδια ώρα αναφέρθηκε και στους πρώτους του μήνες στην Ελλάδα. 

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1673363152'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Για τους πρώτους μήνες στην Ελλάδα: «Είναι πολύ καλοί, είμαι χαρούμενος. Έχω καλά συναισθήματα για τον σύλλογο και την ομάδα. Είμαστε πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές αλλά ξεκινήσαμε καλά με την πρόκριση και κερδίζοντας όλα ματς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν αρκετοί Ισπανοί και υπάρχουν και Αργεντινοί. Είμαστε επίσης ευγνώμονες στους Έλληνες που μας άνοιξαν την πόρτα τους».

Πώς προέκυψε η μεταγραφή σου στην Ελλάδα: «Ο ατζέντης μου μού είπε για το ενδεχόμενο του Ολυμπιακού, αλλά κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να μείνουμε στη Λεβάντε. Ήταν αδύνατο και αυτή η ευκαιρία του Ολυμπιακού, μου έδωσε την επιλογή να αγωνιστώ για τίτλους και να παίξω ξανά στην Ευρώπη».

Πως αισθάνεται: «Το πιο σημαντικό είναι τα συναισθήματα του καθενός για να δει τι στόχο βάζει. Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη, αλλά τελείωσα με καλά συναισθήματα παρόλο που δεν προβιβάστηκα με τη Λεβάντε».

Η οικογένεια: «Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτή. Το να έρθουμε στην Ελλάδα είναι εμπειρία που παρηγορεί τα παιδιά μου και τα κάνουν να μεγαλώνουν και να βελτιώνονται. Τώρα που είναι μικρά είναι μια καλή ευκαιρία για αυτά».

Η αποχώρηση Λεβάντε: «Η πρώτη πρόθεση μετά τον μοιραίο αγώνα με την Αλαβές ήταν να συνεχίσω. Ήθελα να συνεχίσω να βοηθάω ανεξάρτητα από την κατηγορία που βρισκόμασταν. Ωστόσο, οι εβδομάδες περνούσαν και μιλούσαμε με τη LaLiga και στο τέλος δεν μπορούσα συνεχίζω και έπρεπε να ψάξω για αλλού».

Το μέλλον: «Θα ήθελα να συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Αλλά αυτό που θέλω τώρα είναι να απολαμβάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο. Η δουλειά της προπονητικής μου τραβάει την προσοχή και προσπαθώ να μάθω σε περίπτωση που κάποια μέρα χρειαστεί να την κάνω πράξη».