Ο Ιμπραΐμοβιτς επενδύει στη Λάρισα - Νοίκιασε την έκταση του θρυλικού «Χίλια-Χείλια»
i

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς/©IG:iamzlatanibrahimovic

Ο Ιμπραΐμοβιτς επενδύει στη Λάρισα - Νοίκιασε την έκταση του θρυλικού «Χίλια-Χείλια»

Κώστας Τόπας 09:28 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 21.02.2023

Εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φέρεται να είναι κι ένας εξαίρετος επιχειρηματίας. Ο Σουηδός αστέρας της Μίλαν, ετοιμάζεται να αναπτύξει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλία.

Ο 41χρονος επιθετικός των «ροσονέρι» όταν δεν φοράει παπούτσια ποδοσφαίρου, αφοσιώνεται πλήρως στο padel και μάλιστα έχει καταφέρει να χτίσει το δικό του δίκτυο από κλαμπ padel σε όλη τη Σουηδία, το Padel Zenter. Το 2021, ο Ζλάταν άνοιξε μια εγκατάσταση στην Ουψάλα και η πρώτη στο Μιλάνο της Ιταλίας πρόκειται να ανοίξει φέτος. Η Padel Zenter κατασκευάζει γήπεδα padel εγκεκριμένα για παιχνίδι στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο με τον ίδιο προμηθευτή γηπέδων με το World Padel Tour.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το onlarissa.gr, ένας από τους επόμενους επιχειρηματικούς σταθμούς για την εταιρεία του Ιμπραΐμοβιτς είναι η Λάρισα. Οπως τονίζεται μάλιστα, η τεράστια έκταση 13,8 στρεμμάτων που κάποτε στεγάζονταν το θρυλικό νυχτερινό κλαμπ «Χίλια-Χίλεια» και άλλες επιχειρήσεις διασκέδασης, πρόσφατα ενοικιάστηκε στην εταιρεία Padel Zenter η οποία θα κατασκευάσει 18 γήπεδα Padel. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο του συγκεκριμένου αθλήματος στη Θεσσαλία.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται με την πρόοδο των εργασιών καθώς και οι δύο πλευρές δεσμεύονται με ρήτρα εμπιστευτικότητας.