Το πρέσινγκ της Μίντιλαντ για Ίνγκασον δεν συγκινεί τον ΠΑΟΚ

Ίνγκι Ίνγκασον

i

© Intime

Το πρέσινγκ της Μίντιλαντ για Ίνγκασον δεν συγκινεί τον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 19:15 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 27.06.2023

Η Μίντιλαντ προσπαθεί να κάνει δικό της τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον, ωστόσο στον «Δικέφαλο» έχουν άλλη άποψη.

Τις τελευταίες ώρες, το όνομα του Ίνγκι Ίνγκασον βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για το ενδιαφέρον της Μίντιλαντ. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «tipsbladet» αναφέρει ότι ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο της δανέζικης ομάδας, η οποία είναι διατεθειμένη να προσφέρει 3,5 εκατομμύρια ευρώ στον «Δικέφαλο του Βορρά» για να τον αποκτήσει.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ωστόσο δεν θέλουν να μπουν σε συζητήσεις για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Ο Ίνγκασον αποτελεί σημείο αναφοράς για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου και όντας ένας από τους αρχηγούς. Επίσης, στον Δικέφαλο θεωρούν πως ο Ισλανδός στόπερ είναι απόλυτα απαραίτητος για το ρόστερ της νέας σεζόν, αφού θα είναι αυτός που θα αποτελεί το «Α» και το «Ω» στην αμυντική γραμμή για ακόμη μία χρονιά.

Ένα ακόμη στοιχείο για το οποίο ο ΠΑΟΚ δεν θα μπει καν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης, είναι η οικονομική προσφορά. Οι «ασπρόμαυροι» δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν σε συζητήσεις με την Μίντιλαντ, καθώς τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ δεν είναι αρκετά για την πώληση του 29χρονου αρχηγού. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, όπου ο ΠΑΟΚ δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφική προσθήκη και προσπαθεί να καλύψει τα κενά του ενόψει και των πρώτων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, μία ενδεχόμενη αποχώρηση σαν αυτή του ηγέτη του θα αποτελούσε τεράστιο πλήγμα. 

Με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να αποτελεί παρελθόν και το μέλλον του Αντελίνο Βιεϊρίνια να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι ο πρώτος αρχηγός του συλλόγου. Ο στόχος της διοίκησης του «Δικεφάλου» είναι η παραμονή του Ισλανδού, ωστόσο εάν έρθει μία προσφορά η οποία θα ξεπερνάει τη διπλάσια τιμή της πρότασης που είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Μίντιλαντ, ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από τον χειμώνα του 2019. Μέχρι στιγμής με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, ο Ισλανδός έχει καταφέρει να μετρήσει 15 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 148 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, από την έλευση του 29χρονου στόπερ και μετά, οι «Θεσσαλονικείς» έχουν πανηγυρίσει ένα αήττητο πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.