Γεμίζει το «Μεάτσα» η Ίντερ - 43.000 οπαδοί της ομάδας θα παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League μέσω γιγαντοοθόνης

Ίντερ

i

Photo by Stefano Guidi/Getty Images/Ideal Images

Γεμίζει το «Μεάτσα» η Ίντερ - 43.000 οπαδοί της ομάδας θα παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League μέσω γιγαντοοθόνης

Κώστας Τσιακλής 08:59 - 07.06.2023

Η Ίντερ ανακοίνωσε ότι 43.000 οπαδοί της θα παρακολουθήσουν ζωντανά από το «Μεάτσα» μέσω γιγαντοοθόνης τον τελικό του Champions League. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε μόλις επτά ώρες.

Η Ίντερ θα διεκδικήσει το Σάββατο (10/06) το τέταρτο Champions League στην ιστορία της και 43.000 οπαδοί της ομάδας θα παρευρεθούν στο «Τζουσέπε Μεάτσα» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, με την ελπίδα να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος.

Οι «νερατζούρι» αντιμετωπίζουν τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League και ευελπιστούν να κατακτήσουν τη διοργάνωση για τέταρτη φορά στην ιστορία τους και πρώτη μετά το 2010. Οι οπαδοί της ομάδας είναι ενθουσιασμένοι με την παρουσία της ομάδας στον τελικό έπειτα από 13 χρόνια και το δείχνουν με κάθε πιθανό τρόπο.

Η Ίντερ είχε ανακοινώσει πως 43.000 οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα από τη γιγαντοοθόνη που θα τοποθετηθούν στο «Τζουσέπε Μεάτσα» και όπως ήταν αναμενόμενο τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί. Μάλιστα το sold out έγινε μόλις επτά ώρες μετά την κυκολοφορία τους. Υπενθμίζεται ότι στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθούν ακόμα 20.000 οπαδοί του συλλόγου για να υποστηρίξουν από κοντά τις προσπάθειες του Σιμόνε Ιντζάγκι και των ποδοσφαιριστών του.

Την ίδια ώρα ο προπονητής της ομάδας δήλωσε πως η Ίντερ θα αντιμετωπίσει την πιο δυνατή ομάδα του κόσμου ωστόσο έκανε σαφές πως δεν τη φοβάται. Συγκεκριμένα ο Σιμόνε Ιντζάγκι ανέφερε τα εξής:

«Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, το οποίο ξεκίνησε με την κλήρωσή μας σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Έχουμε δουλέψει πολύ για τον τελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι. Θα αντιμετωπίσουμε την πιο δυνατή ομάδα του κόσμου, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να παίξουμε σαν ομάδα. Είναι πολύ λίγα τα αδύναμα σημεία τους. Το κίνητρο είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο και ευτυχώς οι παίκτες που το έχουν πάντα. Η Σίτι διαθέτει ένα φανταστικό σύνολο και έναν προπονητή που έχει σημαδεύσει μια ολόκληρη εποχή.

Τους σεβόμαστε πολύ, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Πρόκειται για έναν αγώνα ποδοσφαίρου, δεν φοβάμαι τίποτα. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου και των παικτών μου επίσης. Πρόκειται για μία ανταμοιβή για την πολύ καλή φετινή μας πορεία. Πρέπει να είμαστε τέλειοι στο να ανακτάμε την κατοχή και να την αξιοποιούμε, κόντρα στην έντονη πίεση της Σίτι».