Οι οπαδοί συνειδητοποίησαν γιατί η Ίντερ δεν έχει χορηγό στη φανέλα της (vid)

Πόρτο - Ίντερ

i

©Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Οι οπαδοί συνειδητοποίησαν γιατί η Ίντερ δεν έχει χορηγό στη φανέλα της (vid)

Κώστας Τόπας 08:45 - 17.05.2023

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν μείνει να αναρωτιούνται γιατί η Ίντερ δεν έχει χορηγό φανέλας στη φανέλα της. Ωστόσο, ο λόγος αποκαλύφθηκε και φαίνεται πως είναι μια περίπλοκη κατάσταση για τον σύλλογο.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι κατάφερε να κλείσει μια θέση στον τελικό του Champions League, μετά το γεγονός ότι πέταξε εκτός της Μίλαν με συνολικό σκορ 3-0. Τα γκολ από τους Έντιν Τζέκο και Χένριχ Μχιταριάν έδωσαν στους «νερατζύρι» το πλεονέκτημα στο πρώτο ματς για να έρθει στη ρεβάνς ο Λαουτάρο Μαρτίνες και να σκοράρει το μοναδικό γκολ για να «σφραγίσει» την πρόκριση για την ομάδα του.

Σνάιντερ και Ματεράτσι είδαν από το πέταλο των οργανωμένων το ντέρμπι με τη Μίλαν (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

08:29 - 17.05.2023

Σνάιντερ και Ματεράτσι είδαν από το πέταλο των οργανωμένων το ντέρμπι με τη Μίλαν (vids)

Γουέσλι Σνάιντερ και Μάρκο Ματεράτσι παρακολούθησαν παρέα την αναμέτρηση της Ίντερ με τη Μίλαν από την κερκίδα των οργανωμένων οπαδών των «νερατζούρι» κι αποθεώθηκαν.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου βέβαια παρατήρησαν ότι στις φανέλες της Ίντερ δεν αναγράφεται ο χορηγός. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι επειδή η ιταλική ομάδα έχει μια συνεχή διαμάχη με τον κύριο χορηγό της DigitalBits - μια αλυσίδα κρυπτονομισμάτων.

Η DigitalBits έγινε αρχικά ο χορηγός της Inter τον Σεπτέμβριο του 2021, αφού υπέγραψε πολυετή συμφωνία αξίας 85 εκατομμυρίων ευρώ, και έγινε ο κύριος χορηγός των «νερατζούρι». Ωστόσο, φέρεται ότι η επιχείρηση κρυπτονομισμάτων απέτυχε να πληρώσει δόσεις αξίας 24 εκατομμυρίων ευρώ στην Ίντερ τον Ιούνιο του 2022, τον Οκτώβριο του 2022 και τον Φεβρουάριο του 2023.

Ο εταιρικός διευθύνων σύμβουλος της Ίντερ, Αλεσάντρο Αντονέλο, επιβεβαίωσε τον περασμένο Οκτώβριο ότι η Ίντερ θα αναζητούσε αντικαταστάτη χορηγό, λέγοντας: «Δεν έχουμε πληρωθεί ακόμη από τον χορηγό και οι δικηγόροι της ομάδας ερευνούν το θέμα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση φιλικής επίλυσης της διαφοράς. Προς το παρόν, δεν είναι δυνατό να προβλεφθεί εάν αυτές οι διαπραγματεύσεις θα είναι επιτυχείς ή όχι. 

Εάν δεν είναι δυνατή η επίτευξη συμφωνίας, ο σύλλογος θα εξετάσει το ενδεχόμενο λήψης νομικών μέτρων για την προστασία των συμφερόντων μας. Ο σύλλογος έχει ήδη λάβει όλες τις απαραίτητες ενέργειες στην αγορά, ξεκινώντας αρκετές συζητήσεις για την εύρεση ενός πιθανού νέου συνεργάτη της φανέλας μέσω της δικής του εμπορικής δομής, ώστε ο νέος συνεργάτης να μπορεί να αναλάβει το συντομότερο δυνατό», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Η Ίντερ τερμάτισε τη συνεργασία της με την DigitalBits τον Απρίλιο και η ομάδα που έχει κλείσει πλέον θέση στον τελικό του Champions League είναι πιθανό να δει πολλούς πιθανούς χορηγούς να κάνουν ουρά για να πάρουν εξέχουσα θέση στη διάσημη φανέλα τους.