Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Ιωαννίδη

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Ιωαννίδη

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:22 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 11.06.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης υπέστη κάκωση στον ώμο και δεν θα πάρει μέρος στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, με στόχο να είναι έτοιμος στα προκριματικά του Europa League.

Απέφυγε τα χειρότερα ο Φώτης Ιωαννίδης, μετά τον τραυματισμό του στον ώμο στο φιλικό της Ελλάδας με τη Γερμανία. Ο διεθνής επιθετικός υπέστη ζημιά, όμως είναι διαχειρίση και δεν θα θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του με τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Europa League στις 25 Ιουνίου.

Στην Πορτογαλία ανησυχούν για τον Ιωαννίδη σαν να είναι ήδη παίκτης της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας - Τι γράφουν για τον τραυματισμό
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

09:05 - 08.06.2024

Στην Πορτογαλία ανησυχούν για τον Ιωαννίδη σαν να είναι ήδη παίκτης της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας - Τι γράφουν για τον τραυματισμό

Τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας στάθηκαν στον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Ιωαννίδης υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε εξετάσεις με την επιστροφή του στην Αθήνα. Η διάγνωση είναι κάκωση στον ώμο και αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί με θεραπείες και με νάρθηκα ακινητοποίησης. Αυτό το πρόγραμμα θα διαρκέσει δύο εβδομάδες.

Μετά από εκείνο το χρονικό διάστημα η κατάσταση του Ιωαννίδη θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού. Σίγουρα ο διεθνής στράικερ δεν θα πάρει μέρος στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Τριφυλλιού.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ταξιδέψει με την αποστολή στην Αυστρία και εκεί θα ολοκληρώσει την αποκατάσταση του. Όμως ο Ιωαννίδης δεν θα ρισκάρει να παίξει εκει στα φιλικά και μάλλον θα επανέρθει πλήρως με την επάνοδο της ομάδας στην Αθήνα.