ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1-0
i

Ιωνικός - Άρης / © Intime

LIVE ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1-0

Sportal newsroom 18:35 - 04.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 04.02.2023

Ο Ιωνικός υποδέχεται απόψε (19:00) τον Άρη στο «Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης» για την 21η αγωνιστική της Super League. Δείτε λεπτό προς λεπτό της εξέλιξη της αναμέτρησης στο Sportal, σε σχολιασμό του Αλέξη Σαββόπουλου.

*Αλέξης Σαββόπουλος: Άλλη μια ήττα για τον Άρη που συνεχίζει την αγωνιστική του κατηφόρα και αναζητείται πλέον τρόπος να σταματήσει το αρνητικό σερί.

*Τέλος παιχνιδιού, με τον Ιωνικό να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη επί του Άρη με 1-0 χάρη στο γκολ του Λοβέρα και να ξεφεύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

*Αλέξης Σαββόπουλος: Παρά το γεγονός ότι ο Παρντιου έχει εξαντλήσει όλες τις επιθετικές λύσεις ο Άρης δεν έχει δημιουργήσει άλλη φάση και αρκείται αε κατοχή της μπάλας.

*Αλέξης Σαββόπουλος: Η αλλαγή σχηματισμού σε 4-4-2 με Καμαρά στο πλευρό του Γκρει έδωσε γρήγορα δυο μεγάλες ευκαιρίες για τον Άρη.

*Αλέξης Σαββόπουλος: Άμεση η αντίδραση του Άρη μετά το γκολ που δέχτηκε με δυο μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι σε ισορροπία.

*ΓΚΟΟΛ για τον Ιωνικό, ο Λοβέρα με μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι δίνει προβάδισμα στους Νικαιώτες.

*Αλέξης Σαββόπουλος: Εξαιρετικό ματς από τον Νταρίντα που είναι ο καλύτερος του γηπέδου αλλά χωρίς κάποιο στήριγμα για να…. ακουμπήσει από τους συμπαίκτες του.

*Αλέξης Σαββόπουλος: Μετριότατο πρώτο ημίχρονο στη Νεάπολη με τις δυο ομάδες να πάνε σε ένα πολύ αργό τέμπο. Σαφώς καλύτερος ο ΑΡΗΣ με το κλασσικό πρόβλημα όμως στα τελευταία 20 μέτρα του γηπέδου με αρκετές ημιτελείς προσπάθειες.

*Ενόχληση στον οπίσθιο μοιριαίο του δεξιού του ποδιού και για αυτό έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Ντουκουρέ.

*Αλέξης Σαββόπουλος: Η είσοδος του Ματέο και η περιουσία του στον άξονα μαζί με τον Νταριντα έχει κάνει καλύτερη την κυκλοφορία της μπάλας για τον Άρη που είναι πιο απειλητικός από τον Ιωνικό.

*Αλέξης Σαββόπουλος: Αδιανόητη απόφαση του Τζοβάρα που δεν δίνει το πεντακάθαρο κόρνερ στην απόκρουση σε κόρνερ του Χουτεσιώρη στο σουτ του Οντουμπάτζο.

*Αλέξης Σαββόπουλος: Ο τραυματισμός του Ντουκουρε αλλάζει νωρίς νωρίς το πλάνο του Πάρντιου. Η επιλογή του είναι ο Ματέο δεκάρι και η οπισθοχώρηση του Νταριντα λίγο πιο πίσω.

*Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι του πρώτου γύρου έληξε με νίκη 2-1 του Άρη, παρότι οι Νικαιώτες άνοιξαν τότε το σκορ.

*Η ενδεκάδα του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας, Σάκιτς, Φαντιγκά, Σεμπά, Λοβέρα, Μάντζης.

*Η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ, Νταμπό, Μαζικού, Νταρίντα, Ιτούρμπε, Γκρέι.

*Αλέξης Σαββόπουλος: Το νέο στοιχείο του Πάρντιου στην ενδεκάδα είναι η χρησιμοποίηση δυο αριστερών μπακ στην αριστερή πλευρά. Των Πιρσμαν και Μαζικού αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Ματέο.

*«Μάχη» στο «Δημοτικό Γήπεδο Νίκαιας» απόψε (4/2, 19:00), με τον Ιωνικό να αντιμετωπίζει τον Άρη για την 21η αγωνιστική της Super League.