«Αγκαλιά» με την άνοδο η Καλλιθέα μετά το πέρασμα από τη Νίκαια

Οι παίκτες της Καλλιθέας

«Αγκαλιά» με την άνοδο η Καλλιθέα μετά το πέρασμα από τη Νίκαια

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:00 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:51 - 17.05.2024

Με το... ενάμιση πόδι στη Stoiximan Super League βρίσκεται πλέον η Καλλιθέα, η οποία και πέρασε εύκολα από τη Νίκαια και το γήπεδο του Ιωνικού (2-0).

«Πρόβα» με το σήμα της Stoiximan Super League κάνει η Καλλιθέα, η οποία πήρε τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό και βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την πρώτη κατηγορία. Ο σύλλογος των Νοτίων Προαστίων πέτυχε δύο τέρματα στη Νίκαια και κάπως έτσι εξασφάλισε ένα σημαντικό τρίποντο.

Το σκορ μέχρι λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους ήταν 0-0 και οι δύο ομάδες ετοιμάζονταν να πάνε στα αποδυτήρια με ισοπαλία. Όμως ο Λουκίνας λίγο πριν το φινάλε έκανε το 0-1, δίνοντας στην ομάδα του άλλον αέρα για το β' μέρος. Λίγο πριν ο Τασουλής είδε δύο κίτρινες κάρτες σε χρόνο... dt και έδωσε στον Αλέκο Βοσνιάδη και την ομάδα του το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Λουκίνας και πάλη βρήκε δίχτυα στο 90+2', διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Βερβελές, Τσίλης, Τσιμπίδας σε μια εκπομπή που... έγραψε ιστορία
SPORTAL ORIGINALS

13:45 - 29.04.2024

Baladeros LIVE: Βερβελές, Τσίλης, Τσιμπίδας σε μια εκπομπή που... έγραψε ιστορία

Οι Baladeros Live κοντά σας το μεσημέρι (14:00) της Δευτέρας! Διονύσης Βερβελές, Κώστας Τσίλης και Μπάμπης Τσιμπίδας από το στούντιο της εκπομπής, αλλά και οι Μάνος Τσαλγατίδης και Αλέξης Σαββόπουλος από την Θεσσαλονίκη, σχολιάζουν την επικαιρότητα για το Big 5 και τον τρόπο που εξελίσσεται η μάχη του πρωταθλήματος, μετά και τα αποτελέσματα στην 8η αγωνιστική των playoffs!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Καλλιθέα βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο στη Stoiximan Super League, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2005-06. Η ομάδα των νοτίων προαστίων έχει πλέον 37 βαθμούς, έναντι 31 των δεύτερων Χανίων και χρειάζονται έναν βαθμό στο παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Ιωνικός (Σπανός): Γκέλιος, Τασουλής, Πογοσιάν (80′ Γουακάσο), Σαλίνας, Γιακουμάκης, Γκίνη (46′ Σερπέζης), Ιωαννίδης (71′ Λινάρδος), Ούγκο Σόουζα, Μπορτναγκαράι, Δρίτσας, Ζάχαβι (46′ Οικονομόπουλος)

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχίας, Τσιβελεκίδης (33′ Μαρότα), Καινούργιος (46′ Μανθάτης), Ουές, Ματίγια, Νταμιάν Σίλβα, Μουστακόπουλος (66′ Τόρρες), Ντεμέτριους (66′ Μουτίνιο), Κυνηγόπουλος (17′ Βασιλόγιαννης), Λουκίνας.

Τα αποτελέσματα της έβδομης αγωνιστικής των playoffs του Β' ομίλου

  • Ιωικός - Athens Kallithea 0-1

  • Χανιά - Καλαμάτα 2-0

  • Ρεπό: Ηλιούπολη