Ο Μπατσουαγί συνεχάρη τον αδερφό του, Ισέκα για τα δύο του γκολ κόντρα στον Πανσερραϊκό (pic)
i

© PrtScr/Intime

Ο Μπατσουαγί συνεχάρη τον αδερφό του, Ισέκα για τα δύο του γκολ κόντρα στον Πανσερραϊκό (pic)

Γιάννης Λιβανός 15:30 - 20.02.2024

«Σεφτέ» έκανε ο Άαρον Ισέκα με τη φανέλα του ΟΦΗ στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο αδερφός του, Μίτσι Μπατσουαγί τον αποθέωσε στα social media.

Ντεμπούτο για τον Τραϊνό Δέλλα στον πάγκο του ΟΦΗ με τον καλύτερο τρόπο! Οι Κρητικοί συνέτριψαν με 4-0 τον Πανσερραϊκό τη Δευτέρα (19/02), με τον φορ της ομάδας, Άαρον Ισέκα να πετυχαίνει τα πρώτα του γκολ  στη Stoiximan Super League.

Ο Βέλγος επιθετικός του ΟΦΗ βρήκε δίχτυα δύο φορές, κάτι που όπως ήταν λογικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον αδελφό του Ισέκα, τον Μπατσουαγί. Μπορεί πολλοί να μην το γνωρίζουν, αλλά οι δύο τους είναι αδέρφια. 

Ωστόσο, ο παίκτης του ΟΦΗ (Ισέκα) επέλεξε να κρατήσει το επώνυμο της μητέρας του και όχι αυτό του πατέρα του που έχει πάρει ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε (Μπατσουαγί).

Λόγω της παρουσίας του 27χρονου επιθετικού στην ομάδα του ΟΦΗ, τα παιχνίδια των Κρητικών βλέπει πια και ο Μπατσουαγί, ο οποίος ανέβασε ένα story στoν προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να αποδώσει τα εύσημα στον αδερφό του για τα δύο γκολ που πέτυχε.

Δείτε παρακάτω το story  του Μπατσουαγί: