Οι Αλβανοί σήκωσαν πανό με εθνικιστικό χάρτη με Κέρκυρα, Ιωάννινα και Γρεβενά

Οι Αλβανοί σήκωσαν πανό με εθνικιστικό χάρτη με Κέρκυρα, Ιωάννινα και Γρεβενά

Sportal newsroom 23:48 - 15.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 16.06.2024

Πανό με εθνικιστικό χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας σήκωσαν οι Αλβανοί στο «Βεστφάλεν» στο παιχνίδι με την Ιταλία.

Άκρως ενθουσιασμένοι είναι οι φίλοι της Αλβανίας λόγω της παρουσίας της εθνικής ομάδας της πατρίδας τους στο Euro 2024. Και είναι πολλοί αυτοί που έχουν δώσει το παρόν στη Γερμανία, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της. Όμως κάποιοι... ξέφυγαν.

⚽️ Τα φαβορί του Euro 2024, η εποχή Σπαλέτι και η σφυρίχτρα του Όλιβερ
SPORTAL ORIGINALS

00:06 - 16.06.2024

⚽️ Τα φαβορί του Euro 2024, η εποχή Σπαλέτι και η σφυρίχτρα του Όλιβερ

Τρία παιχνίδια με εξαιρετικό ενδιαφέρον στο πρόγραμμα του Σαββάτου για το Euro 2024. Ουγγαρία - Ελβετία, Ισπανία - Κροατία και Ιταλία - Αλβανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στα γήπεδα της Γερμανίας. Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Κολωνία, Βερολίνο και Ντόρτμουντ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Συγκεκριμένα, ένας Αλβανός οπαδός τριγυρνούσε στους δρόμους του Ντόρτμουντ, έχοντας στα χέρια του ένα πανό με τον χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας που περιλαμβάνει περιοχές άλλων χωρών, όπως και της Ελλάδας. Κέρκυρα, Ιωάννινα και Γρεβενά είναι στον εν λόγω χάρτη με κόκκινο χρώμα και τις ονομασίες τους στα αλβανικά.

Μάλιστα, στη συνέχεια αυτός ο οπαδός πήρε θέση στην κερκίδα του «Βεστφάλεν» για να παρακολουθήσει το ματς με την Ιταλία και σήκωσε το συγκεκριμένο πανό.