Κρίμα κι άδικο για τον Παναθηναϊκό που πλήρωσε την αστοχία του
i

Κ19 Παναθηναϊκός - Πόρτο / © Intime

Κρίμα κι άδικο για τον Παναθηναϊκό που πλήρωσε την αστοχία του

Sportal newsroom 21:10 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 08.02.2023

Οι νέοι του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Πόρτο, αλλά σπατάλησαν τις μεγάλες τους ευκαιρίες και ηττήθηκαν με 1-0, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από το Youth League.

Τα έδωσε όλα ο Παναθηναϊκός, αλλά η αστοχία του αποδείχθηκε μοιραία! Η ομάδα κ19 του «τριφυλλιού» ηττήθηκε 1-0 από την Πόρτο στη Λεωφόρο με το γκολ του Μεϊρέλες στο 70' και είπε αντίο στη συνέχεια του Youth League.

Οι «πράσινοι» είχαν πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, με κορυφαία εκείνη του 66ου λεπτού, όταν ο Γιώργος Παυλάκης σημάδεψε το δοκάρι, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δύο πολύ καλές στιγμές με τους Καλοσκάμη και Μπιλάλ, όμως στη συνέχεια οι Πορτογάλοι απάντησαν, απειλώντας αρχικά με τον Μοντέιρο και με τον Μεϊρέλες, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο δοκάρι με την κεφαλιά του Βίνχας, ενώ οι «πράσινοι»... ζήλεψαν και στο 66ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία, με τον Παυλάκη να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Έπειτα από 5 λεπτά οι «δράκοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Μεϊρέλες νίκησε τον Κλίντμαν και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να γνωρίσει τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Youth League.

Παναθηναϊκός: Κλίντμαν, Τσεβάς, Προδρομίτης, Πιτσώτης (85' Φικάι), Παυλάκης, Καλοσκάμης (80' Νταμπίζας), Λιατίφης (85' Σπαθάρης), Συμεωνίδης, Κυριόπουλος (85' Καλός), Βολάκης, Μπιλάλ.

Πόρτο: Γ. Ριμπέιρο, Ροντρίγκες, Βίνχας, Μπρας, Φερνάντο, Πιρές (85' Ρεγκάλ), Α. Ριμπέιρο, Ολιβέιρα (73' Τζαλό), Μοντέιρο (90' Ντίας), Μεϊρέλες, Καντέ (85' Αγκμπονίφο).