Τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Γουόκερ: Το διαζύγιο, οι ιερόδουλες, η απιστία και το παιδί εκτός γάμου

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Γουόκερ: Το διαζύγιο, οι ιερόδουλες, η απιστία και το παιδί εκτός γάμου

Κώστας Τόπας 12:27 - 12.01.2024

Η Άννι Κίλνερ ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Κάιλ Γουόκερ, ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι που έχει εμπλακεί σε πολλά σεξουαλικά σκάνδαλα τα τελευταία χρόνια.

Η Άννι Κίλνερ ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Κάιλ Γουόκερ κι έδιωξε τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, από την έπαυλη αξίας σχεδόν τριών εκατομμυρίων που μοιράζονταν και οι δύο στο Τσεσάιρ. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε κρυφά το 2021 μετά από 12 χρόνια σχέσης, έχει τρία παιδιά (Ρίαν, Ρόμαν και Ρέιν).

Ωστόσο, το μοντέλο ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Άγγλο διεθνή μπακ, με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Δυστυχώς, μετά από πολλά χρόνια γάμου και τρία υπέροχα παιδιά μαζί, αποφάσισα να απομακρυνθώ από τον Κάι για λίγο. Δεν θέλω να σχολιάσω περαιτέρω. Προς το παρόν, ζητώ να είναι η ιδιωτική μου ζωή και των τριών μικρών μου παιδιών σεβαστή αυτή τη δύσκολη στιγμή», μοιράστηκε η Άννι Κίλνερ.

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Κάιλ Γουόκερ: Το παιδί εκτός γάμου και οι ιερόδουλες

Ο αγγλικός Τύπος δημοσίευσε ότι τους τελευταίους μήνες η σχέση της Άννι Κίλνερ και του Κάιλ Γουόκερ είχε φθαρεί από το ειδύλλιο που είχε ο διεθνής ποδοσφαιριστής με την Αγγλία με την ινφλουένσερ Λόριν Γκούντμαν, με την οποία απέκτησε έναν γιο, κατά τη διάρκεια μιας κρίσης μεταξύ του ζευγαριού το 2019.  Η «Daily Mail» αναφέρει ότι οι δύο αυτές γυναίκες έχουν «μια μακροχρόνια κόντρα».

Κατά τη διάρκεια του Euro του 2016, ο Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος επίσης πιάστηκε με ιερόδουλες κατά τη διάρκεια του περιορισμού του κορωνοϊού, συνελήφθη να στέλνει οικεία μηνύματα με την Κάρλα Χάουι, ένα δημοφιλές μοντέλο του Playboy  Τον Μάρτιο του 2023, κατέγραψαν την απιστία του 33χρονου μπακ, καθώς φίλησε μια νεαρή γυναίκα δημόσια και σε δημόσια θέα σε ένα μπαρ στο Μάντσεστερ.

Η Άννι Κίλνερ, η πρώην πλέον σύζυγος του Κάιλ Γουόκερ δημοσίευσε ένα μήνυμα μετά τη δημοσίευση του αμφιλεγόμενου βίντεο στο οποίο ο σύζυγός της φιλάει και χαϊδεύει μια άλλη γυναίκα στο μπαρ: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι όσο καλός κι αν είσαι με τους ανθρώπους, θα το κάνεις».