Κακά: «Στη Βραζιλία ο Ρονάλντο είναι απλά ένας χοντρός»
i

Οι Κακά, Καφού, Ρομπέρτο Κάρλος και Ρονάλντο / © Twitter

Κακά: «Στη Βραζιλία ο Ρονάλντο είναι απλά ένας χοντρός»

Sportal newsroom 23:15 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 23:15 - 08.12.2022

Σε δηλώσεις, που κατά πάσα πιθανότητα θα συζητηθούν, προχώρησε ο Κακά, ο οποίος τόνισε ότι οι Βραζιλιάνοι δεν εκτιμούν τον Ρονάλντο.

Ο Κακά μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Bein Sports» αναφέρθηκε στην εθνική Βραζιλίας και στον Ρονάλντο, παραχωρώντας δηλώσεις οι οποίες θα συζητηθούν.

Ο 40χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι αρκετοί άνθρωποι στη Βραζιλία δεν εκτιμούν το «φαινόμενο» και τον αντιμετωπίζουν απλά ως έναν χοντρό άνθρωπο.

«Είναι παράξενο που το λέω, αλλά πολλοί Βραζιλιάνοι δεν υποστηρίζουν την εθνική τους ομάδα. Συμβαίνει μερικές φορές. Εάν δεις τον Ρονάλντο να περπατάει στην Αγγλία θα πεις "ουάου", υπάρχει κάτι διαφορετικό εδώ. Στην Βραζιλία είναι απλά ένας χονδρός άνδρας που περπατάει στο δρόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλοί Βραζιλιάνοι που αγαπούν τον Ρονάλντο. Εγώ τον αγαπώ, όμως ο τρόπος με τον οποίο τον σέβονται στην Βραζιλία είναι διαφορετικός από αυτόν με τον οποίο τον σέβονται στο εξωτερικό. Βλέπω ότι εκτός Βραζιλίας υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός προς τον Ρονάλντο απ' ότι εντός των συνόρων».