Κάλεσμα της Original στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ για στήριξη της ομάδας πριν την Τούμπα
i

Κόσμος, ΑΕΚ/©intime

Κάλεσμα της Original στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ για στήριξη της ομάδας πριν την Τούμπα

Κώστας Τσίλης 23:48 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 01.04.2023

Η Original 21 απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για να δώσει το παρών στα Σπάτα αύριο το μεσημέρι για στήριξη της ομάδας πριν από το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι για την ΑΕΚ την Κυριακή στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι κομβικό για την μάχη του πρωταθλήματος. Ο κόσμος δεν μπορεί να δώσει το παρών, ωστόσο το μήνυμα στήριξης στον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές, θα το περάσει αύριο στην τελευταία προπόνηση. Η Original 21 έκανε κάλεσμα στους οπαδούς της ΑΕΚ να βρεθούν νωρίς το μεσημέρι στα Σπάτα για να "βάλουν το πρώτο γκολ", όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. 

«Δεν μας ξενερώνει τίποτα… Δεν μας κρατάει τίποτα και κανένας… Δεν παίρνουμε χαμπάρι από ήττες, ισοπαλίες, τραυματισμούς… Αύριο ξεκινάμε και βάζουμε το πρώτο γκολ για το διπλό της Κυριακής στην πάντα ερωτική και κομπλεξική Θεσσαλονίκη. Καλούμε αύριο Σάββατο 12.30 στο προπονητικό στα Σπάτα όλον τον κόσμο της ΑΕΚ δίπλα στην αγέλη του Αλμέιδα… Όλοι εκεί!!».

Ανάλογη κινητοποίηση οπαδών της ΑΕΚ πριν από ματς με τον ΠΑΟΚ, είχε υπάρξει και την σεζόν της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Και μάλιστα τότε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο, είχε συνοδεύσει το πούλμαν με μοτοπορεία μέχρι και το αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος.