Με το «δεξί» ξεκίνησε ο Σίμος στη Καλλιθέα «διαλύοντας» την ΑΕΚ Β’ (3-0)
i

Καλλιθέα / © Intime

Με το «δεξί» ξεκίνησε ο Σίμος στη Καλλιθέα «διαλύοντας» την ΑΕΚ Β’ (3-0)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:12 - 05.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 05.12.2022

Με «χαμόγελο» άρχισε η θητεία του Γεώργιου Σίμου στη Καλλιθέα, οδηγώντας την ομάδα του σε μεγαλειώδη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ Β’.

Η Καλλιθέα επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα από την Κηφισιά, κερδίζοντας εντός έδρας την ΑΕΚ Β’ με 3-0 και πλέον, με παιχνίδι λιγότερο, συνεχίζει να βρίσκεται στη διεκδίκηση της πρωτιάς του πρωταθλήματος. Κάπως έτσι ο Γιώργος Σίμος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στην Αθηναϊκή ομάδα, έπειτα από την απομάκρυνση του Λεωνίδα Βόκολου.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν με το «καλημέρα» το γκολ που χρειάζοταν, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα στο 5’. Από εκεί και πέρα το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μόλις δύο ευκαιρίες της Ένωσης και χωρις περεταίρω ουσιαστικές φάσεις. Όπως και στο Α’ μέρος έτσι και στο Β’, η Καλλιθέα κατάφερε να σκοράρει νωρίς το δεύτερο της τέρμα. Ο Κυνηγόπουλος βρέθηκε στη μικρή περιοχή και με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 47ο λεπτό. Εντούτοις δεν της αρκούσε αυτό το σκορ και ο Κωστανάσιος έκανε τρία τα τέρματα της, πραγματοποιώντας μία «εκκωφαντική» νίκη.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Καλλιθέα: Στρέζος, Βασιλούδης, Ρέντζας, Χατζηδίμπας, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Σαντάνα, Μασιέλ, Κυνηγόπουλος, Νίλι, Λουκίνας

ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κάτσικας, Χριστοφιλόπουλος, Χατζηκυριάκος, Πάπα, Γερολέμου, Κορομηλάς, Απ. Χριστόπουλος, Ε. Χριστόπουλος και Σκόνδρας