Κανός: «Ήξερα ότι θα σκοράρω - Η μητέρα μου ήταν η προσωποποίηση της χαράς»
i

Σέρχι Κανός / © Intime

Κανός: «Ήξερα ότι θα σκοράρω - Η μητέρα μου ήταν η προσωποποίηση της χαράς»

Sportal newsroom 00:02 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 14.02.2023

Ο Σέρτζι Κανός μίλησε για την αφιέρωση στη μητέρα του μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Σέρτζι Κανός μίλησε για το σοκ της απώλειας της μητέρας του και ομολόγησε ότι ήταν σίγουρος ότι θα σκοράρει στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Ισπανός άσος σημείωσε το τέταρτο γκολ της ομάδας του Πειραιά στο 6-1 κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου και αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε στη μητέρα του.

Ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών ανέβασε τη φανέλα του και αποκάλυψε ένα μπλουζάκι με ένα ιδιαίτερο μήνυμα που έγραφε: «Σ' αγαπώ μαμά». Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής στη συνέχεια έδειξε τον ουρανό.

Πότε ήταν το τελευταίο 6-1 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:54 - 13.02.2023

Πότε ήταν το τελευταίο 6-1 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»;

Ο Ολυμπιακός σημείωσε την πρώτη του εξάρα εντός έδρας μετά από εφτά χρόνια, επικρατώντας με 6-1 του Παναιτωλικού. Μάλιστα, εκείνο το παιχνίδι είχε ως κοινό παρονομαστή δύο σημερινούς ποδοσφαιριστές.

«Τη δύναμη την βρίσκω επειδή ό,τι έχει συμβεί είναι πολύ πρόσφατο. Είναι μεγάλο σοκ για εμένα και την οικογένειά μου. Το ποδόσφαιρο ήταν πάντα μία δικαιολογία για να ενώνεται όλη η οικογένεια. Το ίδιο έγινε και σήμερα. Είμαστε μία δεμένη οικογένεια. Ευχαριστώ τη μητέρα μου και την οικογένειά μου. Αυτό που συνέβη είναι ότι το ποδόσφαιρο θα ένωνε την οικογένειά μου. Στην Ισπανία συγκεντρώθηκαν για να δουν το ματς και ήταν ένας τρόπος για να βρεθώ δίπλα στην οικογένειά μου μέσα από το παιχνίδι. Όλα αυτά έγιναν για τη μαμά μου και την αδερφή μου. Είμαστε όλοι μαζί. Η μητέρα μου ήταν η προσωποποίηση της χαράς και της ευτυχίας. Δεν θέλω να της δώσω λύπη, αλλά θέλω να είναι χαρούμενη. Όλοι μαζί είμαστε αγαπημένοι στην οικογένεια και όλοι μαζί θέλουμε να δίνουμε ευτυχία, την οποία εκπροσωπούσε η μητέρα μου», τόνισε ο Κανός για το πού βρήκε τη δύναμη μετά την απώλεια της μητέρας του.

Ο Ισπανός σημείωσε ότι περίμενε ότι θα σκοράρει στο ματς. «Η αλήθεια είναι ότι όλη η οικογένειά μου έλεγε ότι θα σκόραρα. Ήταν κάτι που το ήξερα και το περίμενα. Ανυπομονούσα για το πρώτο μου ματς στο Καραϊσκάκη. Ήταν εκπληκτικό», τόνισε ο Κανός.

«Είναι πολύ καλοί μου φίλοι. Τους ευχαριστώ πολύ. Είναι ένα μέρος της οικογένειάς μου και τους ευχαριστώ που νοιάζονται για εμένα και την οικογένειά μου», σχολίασε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για το γεγονός ότι οι παίκτες της Μπρέντφορντ του αφιέρωσαν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Άρσεναλ.