Καραπαπάς για την κροτίδα στο ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση: «Κανείς δεν έτρεξε για να πάρει ματς στα χαρτιά»

Κώστας Καραπαπάς

i

©Intime

Καραπαπάς για την κροτίδα στο ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση: «Κανείς δεν έτρεξε για να πάρει ματς στα χαρτιά»

Sportal newsroom 21:18 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:20 - 06.01.2024

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς έκανε story στο instagram με αφορμή την κροτίδα στο ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση και σχολίασε ότι ο αγώνας δεν διεκόπη, όπως είχε γίνει στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός τον περασμένο Οκτώβρη.

Στο 59ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση οι οπαδοί των γηπεδούχων, οι βρίσκονταν πίσω από την εστία του Αρμπολέδα πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο κροτίδα.

Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων βρέθηκε στο έδαφος εξαιτίας της κροτίδας με αποτέλεσμα να υπάρξει ολιγόλεπτη διακοπή στην αναμέτρηση. Τελικά ο Αρμπολέδα δεν είχε κάτι το σοβαρό, σηκώθηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Μερικά λεπτά αργότερα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς μέσω ενός story στο instagram σχολίασε το γεγονός αυτό κι άφησε «αιχμές» για τη διακοπή και την έκβαση στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός τον περασμένο Οκτώβρη. 

«Απαράδεκτος βλαξ πετάει κροτίδα στο ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση. Ένα μέτρο από τον τερματοφύλακα, όχι δέκα. Σε παίκτη που έπαιζε, όχι που έκανε προθέρμανση. ΟΧΙ, ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΠΗ ΟΧΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ....», έραψε συγκεκριμένα ο Κώστας Καραπαπάς. 

Το story του Καραπαπά: