Καραπαπάς: Οι ατάκες για την επίθεση του Αλμέιδα και για τα... πέτρινα χρόνια του Παναθηναϊκού (gallery)

Ο Κώστας Καραπαπάς

i

© Intime

Καραπαπάς: Οι ατάκες για την επίθεση του Αλμέιδα και για τα... πέτρινα χρόνια του Παναθηναϊκού (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 01:04 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 14.05.2024

Ο Κώστας Καραπαπάς δεν άφησε ασχολίαστες τις επίμαχες στιγμές της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, μιλώντας για τον Αλμέιδα και την φερόμενη απώλεια του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό.

Δύο γεγονότα στιγμάτισαν την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Το ένα από αυτά ήταν το επεισόδιο του Ματίας Αλμέιδα με άνθρωπο της ΔΕΑΒ, ενώ το δεύτερο αφορούσε την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, δεν άφησε ασχολίαστο κανένα από τα δύο γεγονότα. Μέσω ανάρτησης στο Instagram, το στέλεχος των «ερυθρόλευκων» αφενός στάθηκε στον προπονητή της ΑΕΚ λέγοντας πως:

«Φανταστείτε να είχε πιάσει ένας προπονητής του Ολυμπιακού από το λαιμό κάποιον. Τι θα είχαμε ακούσει! Μάλιστα, ο συγκεκριμένος (το θύμα) έχει και διαπίστευση αν βλέπω καλά στα πλάνα. Περιμένουμε με αγωνία τις εκθέσεις των παρατηρητών... Δύσκολη βραδιά να είσαι ΔΕΑΒ και Βρούτσης».

Εν συνεχεία στάθηκε στο Παναθηναϊκός - Άρης και τη φερόμενη απώλεια του πρωταθλήματος από τους «πράσινους», κάνοντας λόγο για «πέτρινα χρόνια». «Τα 9 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα τα δικά μας τα ονομάσατε πέτρινα χρόνια. Τα 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα των άλλων θα τα ονομάσετε κάπως η... μπα;», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Δείτε τις αναρτήσεις του Κώστα Καραπαπά:

© Instagram
© Instagram