Καρίμ Μπενζεμά: Έκανε unfollow όλη την Εθνική Γαλλίας εκτός από πέντε παίκτες
i

Μπενζεμά/©printscreen twitter

Καρίμ Μπενζεμά: Έκανε unfollow όλη την Εθνική Γαλλίας εκτός από πέντε παίκτες

Sportal newsroom 12:52 - 23.12.2022

Ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε unfollow στο Instagram σχεδόν όλη την Εθνική Γαλλίας.

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί με τον Καρίμ Μπενζεμά στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και νικητής της «χρυσής μπάλας» δεν αγωνίστηκε στο Μουντιάλ λόγω τραυματισμού.

Η παρουσία 35χρονου ποδοσφαιριστή στις τάξεις των «μπλε» δεν έφερε χαμόγελα σε όλους και ιδιαίτερα σε κάποιους από τους παίκτες της Εθνικής. Ο Μπενζεμά ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Έχω κάνει την προσπάθειά μου και μαζί με αυτή και τα λάθη που με έφεραν εδώ που είμαι σήμερα, και είμαι υπερήφανος για αυτό! Η ιστορία μου έχει γραφτεί, και η δική μας τελειώνει εδώ», ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Marca, ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε unfollow όλους τους διεθνείς της εθνικής Γαλλίας εκτός από πέντε. Οι ποδοσφαιριστής που συνεχίζει να ακολουθεί ο Καρίμ Μπενζεμά είναι οι Εντουάρντο Καμαβινγκά, Κιλιάν Εμπαπέ, Ραφαέλ Βαράν, Μάρκους Τουράμ και Ορελιέν Τσουαμενί.

Ο τελευταίος, μάλιστα, φέρεται να τον υπερασπίστηκε δημόσια. Το γεγονός αυτό δημιούργησε δυσαρέσκεια στις τάξεις της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γαλλίας.