«Μπαίνει σφήνα για την απόκτηση του Κάρμo η Λυών»

Ο Νταβίντ Καρμό

«Μπαίνει σφήνα για την απόκτηση του Κάρμo η Λυών»

Δημήτρης Χούπης 22:56 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 21.01.2024

Όπως αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα η Λυών μπήκε ξανά σφήνα για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο της Πόρτο, τον οποίο θέλει ο Ολυμπιακός.

Την ώρα που όλα έδειχνα ότι ο Ολυμπιακός είχε κλείσει τον κεντρικό αμυντικό της Πόρτο, Νταβίντ Κάρμο, γαλλικό δημοσίευμα βάζει ξανά στην κουβέντα τη Λυών.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο γαλλικός σύλλογος έχει κάνει πρόταση δανεισμού, πληρώνοντας 500.000 συν 100.000 ευρώ, ενώ ο δανεισμός θα έχει και οψιόν αγοράς. Κάπως έτσι η πρόταση της Λυών είναι μεγαλύτερη από αυτή των «ερυθρολεύκων» σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα. 

Υπενθυμίζεται ότι οι Πορτογάλοι είχαν κάνει λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με την Πόρτο για τον 24χρονο στόπερ λέγοντας ότι θα ερχόταν στον ελληνικό σύλλογο ως δανεικός με οψιόν αγοράς και υψηλή ρήτρα. 

Υπενθυμίζεται ότι άλλο ένα όνομα που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό είναι ο Γκαστόν Ερνάντες. Ωστόσο όπως είχε αναφερθεί σε ρεπορτάζ από την Αργεντινή οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πίσω για την περίπτωσή του

Η εικόνα της χρονιάς: Το ματς Άρης Κ19-Ολυμπιακός Κ19 αναβλήθηκε και οι πιτσιρικάδες έφτιαξαν χιονανθρώπους και έπαιξαν χιονοπόλεμο!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:48 - 21.01.2024

Η εικόνα της χρονιάς: Το ματς Άρης Κ19-Ολυμπιακός Κ19 αναβλήθηκε και οι πιτσιρικάδες έφτιαξαν χιονανθρώπους και έπαιξαν χιονοπόλεμο!

Ο αγώνας της Κ19 μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού που ήταν προγραμματισμένος να αρχίσει στις 13:00, τελικά αναβλήθηκε λόγω χιονιά, με αποτέλεσμα οι πιτσιρικάδες των δύο ομάδων να φτιάξουν χιονανθρώπους!

«Φρέναρε η μετακίνηση του Γκαστόν Ερνάντες στην Ελλάδα. Η οικονομική διαφορά του Ολυμπιακού με την Σαν Λορέντσο παραμένει και τα εμπόδια που υπάρχουν είναι δύσκολο να καμφθούν», έγραψε συγκεκριμένα ο Αργεντινός ρεπόρτερ, Γκονσάλο Ορεγιάνο μέσω δημοσίευσής του στο twiiter.