Ο Κατεργιαννάκης πήγε πίσω από την εστία και είπε τον Βλαχοδήμο που να πέσει (vid)

Βλαχοδήμος

i

© intime

Ο Κατεργιαννάκης πήγε πίσω από την εστία και είπε τον Βλαχοδήμο που να πέσει (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:31 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 16.10.2023

Ο Βλαχοδήμος σταμάτησε εντυπωσιακά την εκτέλεση πέναλτι του Βέγκχορστ, ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Φάνης Κατεργιαννάκης έδωσε μία συμβουλή που λίγοι θα παρατήρησαν.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ολλανδία στην Opap Arena, η οποία έχει πάρει τη μορφή ενός «τελικού», οι Οράνιε έφτασαν μία... ανάσα από το προβάδισμα.

Συγκεκριμένα, στο 25ο λεπτό ο Κουλιεράκης και ο Φαν Ντάικ αλληλοτραβήχτηκαν και ο Ερναντέθ έδωσε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βέγκχορστ, όμως ο Βλαχοδήμος τον σταμάτησε εντυπωσιακά και κράτησε το μηδέν.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έδειξε αρκετά διαβασμένος κι αυτό ίσως οφείλεται στη συμβουλή του Φάνη Κατεργιαννάκη. Όταν ο ρέφερι έδειξε άσπρη βούλα, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής έτρεξε με κατεύθυνση πίσω από την εστία του Βλαχοδήμου με σκοπό να του πει που τα εκτελεί συνήθως ο επιθετικός των φιλοξενούμενων.

Εκτός από το ματς με τη Γαλλία και ο Μάνταλος μετά τον Κουρμπέλη
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

22:21 - 16.10.2023

Εκτός από το ματς με τη Γαλλία και ο Μάνταλος μετά τον Κουρμπέλη

Ο Πέτρος Μάνταλος συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει και αυτός από το παιχνίδι με τη Γαλλία. Νωρίτερα είχε δεχτεί κάρτα και ο Κουρμπέλης, που τον έθεσε εκτός από το ματς με τους «τρικολόρ».

Όπως αποδείχθηκε, η συγκεκριμένη ενέργεια του παλαίμαχου τερματοφύλακα «έσωσε» την Εθνική, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η αναμενόμενη αποθέωση από όλο το γήπεδο προς το πρόσωπο του Βλαχοδήμου.