«Καθάρισε» από νωρίς τη Νίκη Βόλου και... ξέφυγε ο Πανσερραϊκός, στοπ του ΟΦΙ στον Απόλλωνα

Πανσερραϊκός

i

© Intime

«Καθάρισε» από νωρίς τη Νίκη Βόλου και... ξέφυγε ο Πανσερραϊκός, στοπ του ΟΦΙ στον Απόλλωνα

Sportal newsroom 18:12 - 13.03.2023

Με δύο γκολ στα πρώτα 11 λεπτά ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-0 της Νίκης Βόλου και αύξησε ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες του. Ο ΟΦ Ιεράπετρας πήρε πολύτιμη ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ασταμάτητος ο Πανσερραϊκός! Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη επικράτησε δίχως να ιδρώσει της Νίκης Βόλου με 2-0 για την 14η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Betsson Super League 2.

Αυτή ήταν η 10η διαδοχική νίκη των Σερραίων στο φετινό πρωτάθλημα και έτσι αύξησαν τη διαφορά τους στους 12 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ Β'.

Το ματς κρίθηκε στα πρώτα λεπτά, αφού τα «λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7' με την καρφωτή κεφαλιά του Στίνα, ενώ έπειτα από τέσσερα λεπτά ο Καρασαλίδης, επίσης με κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Μαγνησίας έμεινε στο 51' με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Παναγιωτίδη.

Λίγο νωρίτερα, Απόλλων Σμύρνης και ΟΦ Ιεράπτερας ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο της Ριζούπολης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 63' χάρη στο γκολ του Μωραΐτη από το ύψος του πέναλτι, όμως στο 82' ο Κατάλντι έφερε το ματς στα ίσια.

Έτσι, η Ελαφρά ταξιαρχία» υποχώρησε στην τέταρτη θέση του Β' ομίλου με 28 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΙ βρίσκεται στην 5η θέση με 26 βαθμούς.