Στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στο MLS ο Κατράνης

Στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στο MLS ο Κατράνης

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:02 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 23.04.2024

Ο Αλέξανδρος Κατράνης συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στο MLS.

Ο Αλέξανδρος Κατράνης έχει ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο την παρουσία του στην Ρεάλ Σολτ Λέικ και το MLS.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ σε μόλις έξι αγώνες έχει βρει δίχτυα μία φορά με τη φανέλα της αμερικανικής ομάδας, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ, με τελευταία εκείνη στην επιβλητική νίκη κόντρα στην Σικάγο Φάιερ του Γιώργου Κούτσια.

Θυμίζουμε πως στο στο 24ο λεπτό ο Κατράνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Αντρέ Γκόμες με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Οι καλές εμφανίσεις του Έλληνα ποδοσφαιριστή έχουν ως αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί και στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής του MLS, στην οποία μάλιστα βρίσκεται και ο Λιονέλ Μέσι.

«Ήμουν πολύ κουρασμένος για κοντρόλ, έτσι απλά σούταρα και... γκολ»

«Είμαι χαρούμενος που στο πρώτο μου παιχνίδι ως βασικός μπόρεσα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τους τρεις πόντους. Όταν ζήτησα την μπάλα, σκέφτηκα ότι πρέπει να σουτάρω, ήμουν πολύ κοντά στο τέρμα. Η πάσα ήταν λίγο πιο πίσω, σκέφτηκα ότι είσαι πολύ κουρασμένος για να κάνεις το κοντρόλ, έτσι απλά σούταρε και... γκολ. Το πιο σημαντικό ότι βοήθησα την ομάδα και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Πήραμε τρεις πόντους που αξίζαμε», ανέφερε ο Κατράνης στο ντεμπούτο του με την Ρεάλ Σολτ Λέικ.

Για το αν του αρέσει να σκοράρει: «Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω τόσα πολλά γκολ στην καριέρα μου, αλλά με το σύστημα και τον τρόπο που παίζουμε μπορώ να βρίσκομαι ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθάω την ομάδα να σκοράρει ή να δίνω ασίστ ή με καλές πάσες», τόνισε και κατέληξε για το ντεμπούτο του ως βασικός:

«Πριν από το ματς σκεφτόμουν πώς θα ήταν μετά από τόσες εβδομάδες χωρίς πλήρες παιχνίδι, αλλά ένιωσα πολύ καλά, καλύτερα απ' ό,τι περίμενα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, επιστρέφουμε στη δουλειά, δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς».