«Καυγάς» Ρόι Κιν και Πακέτα για τους πανηγυρισμούς των Βραζιλιάνων
i

Οι Βραζιλιάνοι... χόρεψαν τους Νοτιοκορεάτες/©Intime

«Καυγάς» Ρόι Κιν και Πακέτα για τους πανηγυρισμούς των Βραζιλιάνων

Sportal newsroom 18:02 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 06.12.2022

Ο Ρόι Κιν κατηγόρησε τους Βραζιλιάνους για έλλειψη σεβασμού προς τους αντιπάλους τους και ο Πακέτα απάντησε ενοχλημένος.

Ο πρωτότυπος χορός με τον οποίο επέλεξαν να γιορτάσουν τα γκολ που πέτυχαν οι Βραζιλιάνοι εναντίον των Κορεατών οδήγησε σε μία αντιπαράθεση μεταξύ του Ρόι Κιν και του Πακέτα. Ο «καυγάς» ξεκίνησε όταν ο Κιν κατηγόρησε τους Βραζιλιάνους πως με τον τρόπο που πανηγυρίζουν τα γκολ δείχνουν ασέβεια προς τον αντίπαλο τους.

Ο Άγγλος πρώην διεθνής σχολιάζοντας στο ITV, Ρόι Κιν τον αγώνα της Βραζιλίας με τη Νότιο Κορέα, κατά του ημιχρόνου καταφέρθηκε εναντίον των παικτών της «σελεσάο» και τους κατηγόρησε ότι έδειξαν «ασέβεια» προς τους αντιπάλους τους, οι οποίοι ήταν το τεράστιο αουτσάιντερ απάναντι τους. «Δεν μου αρέσει αυτό» είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι ασέβεια προς τον αντίπαλο.

«Έβαλαν τέσσερα [γκολ] και το κάνουν κάθε φορά. Δεν θα με πείραζε αν το έκαναν για λίγο, την πρώτη φορά σαν μικρό αστείο ή ότι άλλο είναι αυτό, αλλά συνεχίζουν να το κάνουν και μάλιστα εμπλέκεται και ο προπονητής με αυτό. Δεν μου αρέσει, δεν νομίζω ότι είναι καθόλου καλό».

Λίγες ώρες αργότερα απάντηση στον Ρόι Κιν έδωσε ο Πακέτα «Ο χορός είναι μια αναπαράσταση της χαράς μας μετά το γκολ. Δεν το κάνουμε για να μην σεβόμαστε κανέναν, δεν το κάνουμε μπροστά στους αντιπάλους μας».

«Μαζευόμαστε όλοι μαζί για να γιορτάσουμε. Αν δεν τους αρέσει, δεν έχω κάτι να πω».

«Θα συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε γκολ και θα συνεχίσουμε να χορεύουμε. Αυτή είναι μια ομάδα που χαίρεται να σκοράρει, να παίρνει τη νίκη και να σημειώνει γκολ».