Καυστικός Φαν Χάαλ απαντά στον Ντι Μαρία: «Με άλλους παίκτες μου φιλιέμαι και στο... στόμα»
i

Φαν Χάαλ-Ντεπάι/ Print screen

Καυστικός Φαν Χάαλ απαντά στον Ντι Μαρία: «Με άλλους παίκτες μου φιλιέμαι και στο... στόμα»

Πάνος Μαλακτάρης • 15:44 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Θέλοντας εμφανώς να ρίξει κάπως τους τόνους ο Ολλανδός προπονητής, απάντησε μεν στις δηλώσεις του Ντι Μαρία, με σαφή χιουμοριστική διάθεση δε

Σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα για τις δηλώσεις Ντι Μαρία αναφορικά με την συνύπαρξή του το 2014 στη Γιουνάιτεντ με τον έμπειρο Ολλανδό κόουτς. Ο τελευταίος ρωτήθηκε στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου για την αυριανή μεγάλη συνάντηση μεταξύ των δύο χωρών. 

Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους ο Κριστιάνο: «Τώρα δεν κάνετε ερωτήσεις και θέλετε μόνο φωτογραφίες» (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

15:03 - 08.12.2022

Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους ο Κριστιάνο: «Τώρα δεν κάνετε ερωτήσεις και θέλετε μόνο φωτογραφίες» (vid)

Μετά το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Γκάνα (3-2), δημοσιογράφοι που ήταν στη μικτή ζώνη ζητούσαν από Κριστιάνο Ρονάλντο μια αναμνηστική φωτογραφία. Κάτι που εξόργισε τον Πορτογάλο αστέρα...

Έτσι, σχολίασε με τη σειρά του: «Ο Ντι Μαρία είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είναι πάντως από τους λίγους που με έχουν ποτέ αποκαλέσει ως στον χειρότερο προπονητή που ποτέ είχαν, συνήθως το ανάποδο ακούω. Σαφώς δεν είναι καλό που με αποκάλεσε έτσι και δεν μου άρεσε, ωστόσο ένας προπονητής παίρνει πολλές φορές αποφάσεις που δεν είναι πάντα καλές. ή ευχάριστες». 

Θέλοντας να ελαφρύνει εν συνεχεία το όλο κλίμα, συνέχισε αστειευόμενος και με πλατύ χαμόγελο: «Δίπλα μου σήμερα βρίσκεται ο Μέμφις (Ντεπάι). Κι αυτός ήταν στη Γιουνάιτεντ, και τώρα μπορούμε μέχρι και να φιληθούμε στο στόμα. Δεν θα το κάνουμε, αλλά έτσι είναι αυτά στο ποδόσφαιρο», θέλοντας να πει με τον τρόπο αυτό, πως δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να τα έχεις πάντα καλά με όλους τους παίκτες σου. 

Ο αυριανός προημιτελικός μεταξύ των δύο μεγάλων αντιπάλων αναμένεται αν μη τι άλλο με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, και προσωπικά ελπίζουμε αυτό να εστιαστεί αποκλειστικά εντός των γραμμών του γηπέδου.