Κέρδισε ξανά τον Απόλλωνα Πόντου και προκρίθηκε στους «8» ο Πανσερραϊκός (0-1)
i

Πανσερραϊκός / ©intime

Κέρδισε ξανά τον Απόλλωνα Πόντου και προκρίθηκε στους «8» ο Πανσερραϊκός (0-1)

Sportal newsroom 14:09 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 12.01.2023

Ο Πανσερραϊκός κέρδισε τον Απόλλωνα Πόντου και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Ο Πανσερραϊκός κέρδισε (1-0) τον Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Ο αγώνας ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς η ομάδα των Σερρών στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει 3-0 και είχε δώσει ουσιαστικά τέλος στο θέμα πρόκρισης.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά, με τον Πανσερραϊκό να φτάνει πρώτος κοντά στο γκολ. Στο 19 ο Μπαΐροβιτς σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Η ομάδα των Σερρών απείλησε δις με τον Κατσαντώνη και τον Μασκαράκη, αλλά και στις δύο φορές η μπάλα χτύπησε σε σώματα αμυντικών. Στο 37' ο Αντρέας Κατσαντώνης έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, σκορ που έμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας μπήκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας με το Καλαϊτζίδη, τον Δαλιανόπουλο και τον Μπελεβώνη. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να βρει γκολ και γνώρισε την ήττα και στο δεύτερο παιχνίδι. 

Απόλλων Πόντου: Πήτκας (Τρικατζής 80'), Ντιαλόσι, Δαλιανόπουλος, Μέτγκενμπεργκ, Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Λαμπίρης, Καλογέρης, Μπελεβώνης (Αραβίδης 86'), Νταούντου, Κωστίκα

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Δεληγιαννίδης, Πεταβράκης ( Ζερής 46'), Παπάζογλου (Πεντεκίδης 67'), Γιανναράκης, Κολομπίνο (Θυμιάνης 67'), Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Ανάκογλου, Αλί Μπαμπά (Μούργος 78'), Μπαΐροβιτς (Σαΐντ 67')