Η Κηφισιά δεν θα δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό: Η ανακοίνωση της ομάδας των βορείων προαστίων

Οπαδοί της Κηφισιάς

i

© Intime

Η Κηφισιά δεν θα δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό: Η ανακοίνωση της ομάδας των βορείων προαστίων

Όπως και με την ΑΕΚ, έτσι και με τον Παναθηναϊκό η Κηφισιά δεν σκοπεύει να δώσει εισιτήρια στη φιλοξενούμενη, ανακοινώνοντας πως αυτό θα συμβεί για λόγους ασφαλείας.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θέτει σε διαθεσιμότητα η Κηφισιά, η οποία γνωστοποίησε πως δεν θα δεχθεί οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος των βορείων προαστίων, αυτό θα γίνει για λόγους προστασίας και θα ισχύσει και με τις υπόλοιπες ομάδες του Big-5. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ενημερώνει πως τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League θα διατίθενται την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου.

Όπως συνέβη στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αλλά και σε όσους ακολουθήσουν με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη, η ΠΑΕ Κηφισιά δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους για τις ανάγκες των φιλάθλων τους, για λόγους ασφαλείας και κατόπιν σχετικής εισήγησης από την Αστυνομία.

Εν προκειμένω, στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό δεν θα λειτουργήσει το σύστημα ηλεκτρονικής διάθεσης εισιτηρίων ούτε το φυσικό σημείο πώλησης στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής, την ημέρα του αγώνα.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα γραφεία της ΠΑΕ Κηφισιά (Λεωφόρος Κηφισίας 192) την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 20:00, μεμονωμένα και ονομαστικά (με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ).

Για την αγορά ονομαστικού εισιτηρίου (ένα ανά άτομο) απαιτείται είτε η κατοχή κάρτας φιλάθλου της ΠΑΕ Κηφισιά είτε εισιτηρίου διαρκείας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά επισημαίνει πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να διευκολύνει τους φίλους της ομάδας που θέλουν να δουν από κοντά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τη Stoiximan Super League, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια όλων όσων βρεθούν στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής.

Τέλος η συνεργασία Ολυμπιακού - Metropolitan: «Βρώμικο παιχνίδι στην ομάδα και τον κόσμο, με διανυκτερεύσεις "μαϊμού" και γνωματεύσεις κατά παραγγελία»!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:26 - 08.11.2023

Τέλος η συνεργασία Ολυμπιακού - Metropolitan: «Βρώμικο παιχνίδι στην ομάδα και τον κόσμο, με διανυκτερεύσεις "μαϊμού" και γνωματεύσεις κατά παραγγελία»!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με το νοσοκομείο Metropolitan, το οποίο αποτελούσε επίσημο χορηγό της ομάδας του Πειραιά.

Οι τιμές των εισιτηρίων

Θύρα 1 – 15€
Θύρα 2 – 30€
Θύρα 4 – 10€ + 1 δώρο (παιδικό)
Θύρα 6 – 15€
Θύρα 7 – 20€
Θύρα 8 – 30€
Θύρα 9 – 20€
Θύρα 10 – 15€».