Στο στόχαστρο της Κηφισιάς ο Νταβόρ Ζντραφκόφσκι

Νταβόρ Ζντραφκόφσκι

i

© Instagram

Στο στόχαστρο της Κηφισιάς ο Νταβόρ Ζντραφκόφσκι

Η Κηφισιά εξετάζει την περίπτωση του 25χρονου Σκοπιανού χαφ, Νταβόρ Ζντραφκόσκι με σκοπό να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή, ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου για τον πάγκο της ομάδας, η Κηφισιά έχει βάλει μπρος στις μεταγραφικές ενισχύσεις, με σκοπό να είναι έτοιμη σε αυτήν την πρώτη χρονιά στα... σαλόνια της Super League. Να θυμίσουμε, ο σύλλογος των βορείων προαστίων κατέλαβε την πρώτη θέση στον Νότιο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας κι έτσι έγινε η 70ή ομάδα που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Κύπριοι, ένας από τους μεταγραφικούς στόχους είναι ο Νταβόρ Ζντραφκόσκι. Ο 25χρονος χαφ με καταγωγή από τα Σκόπια, την τελευταία εξαετία αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕΛ Λεμεσού και πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο της Κηφισιάς. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη, όμως με σύμμαχο την καλή διάθεση και επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, η νεοφώτιστη ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της.

Το προφίλ του Ζντραφκόφσκι

Ο Νταβόρ Ζντραβκόφσκι γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1998 στα Σκόπια και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Το 2015, έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα με την ομάδα της Πέτροφ στη δεύτερη κατηγορία της χώρας, ενώ μέχρι πριν αγωνιζόταν στις ακαδημίες του συλλόγου. Στο τέλος εκείνης της σεζόν, η ομάδα του κέρδισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της ΠΓΔΜ, με τον Ζντραφκόφσκι να αποτελεί βασικό στέλεχος.

Το 2017, ακολούθησε η μεταγραφή στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΛ Λεμεσού, με την οποία υπέγραψε αρχικά τριετές συμβόλαιο. Δύο μήνες αργότερα, στις 26 Οκτωβρίου του 2017 πραγματοποιήθηκε και το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, στην αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Μέχρι σήμερα, με την φανέλα της κυπριακής ομάδας κατάφερε να μετρήσει ένα γκολ και δύο ασίστ σε 161 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα στοιχηματικά φαβορί για την κατάκτηση της επόμενης Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:08 - 03.07.2023

Τα στοιχηματικά φαβορί για την κατάκτηση της επόμενης Super League

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται ΑΕΚ και Ολυμπιακός όσον αφορά την κατάκτηση της επερχόμενης Super League, ενώ ο δευτεραθλητής της φετινής σεζόν, Παναθηναϊκός, βρίσκεται λίγο πιο μακριά από την κούρσα.

Παίκτης της Κηφισιάς κι επίσημα ο Λούκα Τσάπαν

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Σάκιτς, η Κηφισιά γνωστοποίησε ακόμη μία. Ο λόγος γίνεται για τον Λούκα Τσάπαν, ο οποίος την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Χόνβεντ. Ο Κροάτης αμυντικός έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της νεοφώτιστης ομάδας και θα αποτελέσει μέρος του ρόστερ σε αυτήν την πρώτη χρονιά του συλλόγου των βορείων προαστίων στα... σαλόνια της Super League.