Απίθανο σκηνικό στον πάγκο της Κηφισιάς: Άλλος προπονητής στη διάρκεια του ματς, άλλος στις στατικές φάσεις!

Ντέιβιντ Νίλσεν

i

© Intime

Απίθανο σκηνικό στον πάγκο της Κηφισιάς: Άλλος προπονητής στη διάρκεια του ματς, άλλος στις στατικές φάσεις!

Πάνος Κορομηλάς 18:56 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 16.12.2023

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν είναι στον πάγκο της Κηφισιάς στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθοδηγώντας την ομάδα του. Στις στατικές φάσεις όμως, ο βοηθός του Περικλής Παπαγιαννίδης είναι αυτός που δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές.

Η Κηφισιά πρόσφατα έδωσε το τιμόνι του συλλόγου στον Ντέιβιντ Νιλσεν. Ο Δανός τεχνικός, ήταν ο εκλεκτός από την ομάδα των βορείων προαστείων, μετά τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Αναστασίου. Κάθεται μάλιστα για πρώτη φορά στον πάγκο, στο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Καισαριανή, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Νίλσεν κάνει έτσι το ντεμπούτο του στην Stoiximan Super League στο ντέρμπι των ουραγών. Στην πρώτη του παρουσία στα ελληνικά γήπεδα, είναι διαρκώς όρθιος μιλώντας στους παίκτες του. Στις στημένες φάσεις όμως κάθεται στον πάγκο και ο βοηθός του Περικλής Παπαγιαννίδης σηκώνεται για να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές.

Φαίνεται πως η λειτουργία της ομάδας στις στημένες φάσεις είναι μέσα στις αρμοδιότητες του Περικλή Παπαγιαννίδη, με τον τεχνικό της Κηφισιάς να του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο νέος προπονητής της Κηφισιάς δεν έφερε κάποιον συνεργάτη του για να στελεχώσει το τεχνικό του επιτελείο. Αρκέστηκε σε Έλληνες συνεργάτες που βρήκε στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, απαρτίζεται ακόμη από τους Επαμεινώνδα Κουτρομάνο, Παναγιώτη Πομώνη, Βασίλη Δρούζα και Παναγιώτη Τράμπα.