Ο Εμπαπέ αποκάλυψε την ομάδα «έκπληξη» στην οποία θέλει να παίξει μετά την Ρεάλ

Κιλιάν Εμπαπέ

Ο Εμπαπέ αποκάλυψε την ομάδα «έκπληξη» στην οποία θέλει να παίξει μετά την Ρεάλ

Κώστας Τόπας 09:26 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:38 - 29.05.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκάλυψε την ομάδα στην οποία θέλει να ενταχθεί μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς φαίνεται έτοιμος να εξασφαλίσει τη μετακίνησή του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» αυτό το καλοκαίρι.

Μετά από μήνες εικασιών, ο Κιλιάν Εμπαπέ ανακοίνωσε ότι θα έφευγε από την Παρί Σεν Ζερμέν όταν λήξει το συμβόλαιό του αυτή τη σεζόν, αφού ήταν στον σύλλογο από το 2018.

«Πάντα έλεγα ότι θα μιλούσα όταν έρθει η ώρα. Είναι η τελευταία μου χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν θα επεκτείνω και η περιπέτεια θα τελειώσει σε λίγες εβδομάδες», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γάλλος αστέρας όταν ανακοίνωσε το «τέλος» του από του πρωταθλητές Γαλλίας.

Στα άκρα οι σχέσεις Εμπαπέ - Παρί: Απλήρωτος ο Γάλλος αστέρας, απαιτεί 80 εκατ. ευρώ
LIGUE 1

08:50 - 29.05.2024

Στα άκρα οι σχέσεις Εμπαπέ - Παρί: Απλήρωτος ο Γάλλος αστέρας, απαιτεί 80 εκατ. ευρώ

Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Εμπαπέ το τραβάνε στα άκρα. Ο Γάλλος αστέρας απαιτεί τον μισθό που δεν του έχει καταβληθεί τον Απρίλιο αλλά και το μπόνους αφοσίωσης τάξης των 80 εκατομμυρίων ευρώ!

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, η μετακίνησή του στη Ρεάλ, φαίνεται να είναι θέμα ημερών, καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς «μερένχες».

Ωστόσο, υπάρχει μια ομάδα κοντά στην καρδιά του Εμπαπέ, καθώς πρόσφατα παραδέχτηκε ότι υπάρχει ένας σύλλογος στον οποίο πρέπει να ενταχθεί κάποια στιγμή στην καριέρα του.

«Ιταλικό ποδόσφαιρο; Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει», είπε στο Sky ο Εμπαπέ. «Πάντα έλεγα: αν πάω μια μέρα στην Ιταλία, θα πάω στη Μίλαν. Ως παιδί, ήμουν μεγάλος οπαδός της Μίλαν και παρακολουθώ πάντα τη Serie A, κάθε παιχνίδι της Μίλαν. Όλη η οικογένειά μου είναι φανατικοί της Μίλαν», πρόσθεσε ο Γάλλος αστέρας.

Ενώ η Μίλαν έχει σίγουρα την ιστορία να προσελκύει έναν παίκτη όπως ο Εμπαπέ , η ιταλική ομάδα πέρασε μια δύσκολη σεζόν συνολικά. Οι «ροσονέρι» μπορεί να είναι τυχεροί που ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 κατευθύνεται προς τη Ρεάλ αυτή τη στιγμή, καθώς θα χρειαστούν να κάνει πολλά οικονομικά ταχυδακτυλουργικά και να αποταμιεύσουν χρήματα, εάν θέλει να αποκτήσουν τον Γάλλο αστέρα κάποια στιγμή.

Νέα «επίθεση» στον Εμπαπέ από τον Αλ Κελαϊφί: «Θα ενισχύσεις τους αντιπάλους μας, δεν έφερες χρήματα»
LIGUE 1

12:26 - 25.05.2024

Νέα «επίθεση» στον Εμπαπέ από τον Αλ Κελαϊφί: «Θα ενισχύσεις τους αντιπάλους μας, δεν έφερες χρήματα»

Μετά την οριστική αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, η «L'Equipe» έδωσε νέα στοιχεία γύρω από την κακή σχέση που είχε ο Γάλλος αστέρας με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι νέοι πρωταθλητές της La Liga θα πληρώσουν στον Εμπαπέ ένα ποσό περίπου 100 εκατομμυρίων ευρώ για τα πέντε χρόνια του συμβολαίου του.