Ο ορισμός του «καλά πήγε αυτό» - Τι έγραφε η φανέλα του Εμπαπέ όταν ανανέωσε με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο ορισμός του «καλά πήγε αυτό» - Τι έγραφε η φανέλα του Εμπαπέ όταν ανανέωσε με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Sportal newsroom 20:23 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 03.06.2024

Δεν πήγαν και πολύ καλά τα πλάνα που έκαναν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με τον Κιλιάν Εμπαπέ...

Μετά από πολλά χρόνια ανάλυσης, εικασιών (από το 2017 συγκεκριμένα), δηλώσεων ή προθέσεων, η πολυαναμενόμενη στιγμή είναι ήδη στον ορίζοντα. Στη Μαδρίτη, όλα είναι έτοιμα για την επίσημη την παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος αστέρας σχεδιάζει να εμφανιστεί στην πρωτεύουσα της Ισπανίας από ώρα σε ώρα για να υπογράψει το συμβόλαιό του στους «μερένχες» κι εν συνεχεία να παρουσιαστεί ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάτι το οποίο σίγουρα δεν υπολόγιζαν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν πριν δύο χρόνια, το 2022, όταν προχωρούσαν στην επέκταση τη συνεργασίας τους με τον Γάλλο σούπερ σταρ. Εκείνοι είχαν στο μυαλό τους πως ο Εμπαπέ θα ήταν στην ομάδα τους τουλάχιστον μέχρι το 2025, καθώς τότε η συμφωνία ήταν για 2+1 χρόνια.

Ο +1 χρόνος δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ και έτσι οι Παριζιάνοι όχι απλά έχασαν τον καλύτερο τους παίκτη, αλλά δεν έβγαλαν και φράγκο, αφού έφυγε ως ελεύθερος! Μάλιστα, ήταν τόσο σίγουροι πως ο Εμπαπέ θα έμενε μέχρι το 2025 στο «Παρκ ντε Πρενς», που όταν ανανέωσε η φανέλα του έγραφε 2025. Καλά πήγε αυτό...