Η Ρωσίδα εισβολέας του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ του 2019 δείχνει πόσο ευέλικτη είναι

Κίνσεϊ Βολάνσκι

i

©Photo by Mike Egerton/PA Images via Getty Images

Η Ρωσίδα εισβολέας του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ του 2019 δείχνει πόσο ευέλικτη είναι

Sportal newsroom 19:56 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 04.05.2023

Η Κίνσεϊ Βολάνσκι, η εισβολέας του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ του 2019 δείχνει μέσω φωτογραφιών της πόσο... ευέλικτη είναι.

Η Κίνσεϊ Βολάνσκι έγινε γνωστή μέσω της εισβολής της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2019 στη Μαδρίτη μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ. Η Ρωσίδα influencer λοιπόν μέσω των social media δείχνει στο κοινό της πως περνάει την καθημερινότητά της, ενώ και πρόσφατα άνοιξε και σελίδα στο OnlyFans. 

©kinsey/Instagram

Η 27χρονη τον τελευταίο καιρό απ' ότι φαίνεται βρίσκεται στη Γιούτα και μέσω μερικών φωτογραφιών μας έδειξε πόσο ευέλικτη είναι. Συγκεκριμένα η Ρωσίδα έχει βγάλει φωτογραφία ανάμεσα στους βράχους ενός φαραγγιού στο Κάναμπ. Το κενό μεταξύ των βράχων είναι αρκετά μικρό και κατάφερε με ευκολία να σταθεί ανάμεσά τους όπως φαίνεται. 

©kinsey/Instagram

«Δεν φοβάσαι, είσαι απίστευτη», γράφει ένας στα σχόλια, «Δεν υπάρχει περίπτωση» γράφει ένας άλλος χιουμοριστικά, ενώ ένας τρίτος σχολίασε «Περιπετειώδης ζωή, συνέχισε έτσι». 

Επεισοδιακή η πρώτη συνάντηση του Πικέ με τη Σακίρα - Κλήθηκε η αστυνομία!
REST OF THE WORLD

11:02 - 04.05.2023

Επεισοδιακή η πρώτη συνάντηση του Πικέ με τη Σακίρα - Κλήθηκε η αστυνομία!

Η πρώτη συνάντηση του Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο αφού ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα πιάστηκε στα χέρια με τον αδερφό της τραγουδίστριας και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας.

Δύο χρόνια μετά την εισβολή της λοιπόν η Βολάνσκι τόνισε πως έμεινε έκπληκτη για την αντίδραση του κόσμου μετά το συμβάν: «Σίγουρα δεν ήμουν έτοιμη με το τι ακολούθησε μετά από αυτό το παιχνίδι. Αλλά ήμουν ενθουσιασμένη που πίεζα τον εαυτό μου να φτάσω στα άκρα και να δω που θα με βγάλει. Είμαι πολύ ευγνώμον για αυτή την εμπειρία και τώρα τις μοιράζομαι, σε μεγαλύτερο κοινό», ήταν τα λόγια της.