Αρνείται τα πάντα ο Κλέιμαν: «Δεν τη βίασα, απλώς χορέψαμε μαζί» (vid)

Μπόρις Κλέιμαν

i

PrtScr

Αρνείται τα πάντα ο Κλέιμαν: «Δεν τη βίασα, απλώς χορέψαμε μαζί» (vid)

Sportal newsroom 13:38 - 13.04.2023

Ο Μπόρις Κλέιμαν υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν συνέβη τίποτα με την Βελγίδα μαθήτρια και πως το μόνο που έγινε ήταν ότι χόρεψαν μαζί.

Ο Μπόρις Κλέιμαν οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης (13/04)  στο ανακριτικό γραφείο, φορώντας χειροπέδες στα χέρια του, σχετικά με την υπόθεση βιασμού 17χρονης μαθήτριας σε μπαρ του Κολωνακίου τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης.

Αυτήν την ώρα ενώπιον του Ανακριτή καταθέτει ο συμπαίκτης του, Ροντρίγκο Εσκοβάλ με τον οποίο ήταν μαζί στο μπαρ όπου φέρεται να διαπράχθηκε ο βιασμός της Βελγίδας μαθήτριας, ενώ στον δικαστικό λειτουργό έχει καταθέσει και ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας.

«Η κοπέλα είναι αυτή που τον έσπρωξε γιατί δεν την ήθελε και της είπε ότι είναι παντρεμένος με παιδιά. Ήταν τόσο μεθυσμένη που δεν ήθελε και φώναξε. Ένας από τους φίλους της έβγαλε ένα μαχαίρι και βγήκαμε έξω. Δεν ψάχναμε για μπελάδες. Ο Μπόρις δεν την άγγιξε, τον άρπαξε το χέρι και την απέφυγε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ροντρίγκο Εσκοβάλ.

Εσκοβάλ για Κλέιμαν: «Η κοπέλα τον έσπρωξε, της είπε "είμαι παντρεμένος με παιδιά"» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:23 - 13.04.2023

Εσκοβάλ για Κλέιμαν: «Η κοπέλα τον έσπρωξε, της είπε "είμαι παντρεμένος με παιδιά"» (vid)

Στον ανακριτή για την απολογία του βρίσκεται ο Μπόρις Κλέιμαν και μαζί του βρίσκονται τόσο ο δικηγόρος του όσο και ο Εσκοβάλ που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ στο μπαρ στο Κολωνάκι.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, σκοπεύει να ζητήσει να αναζητηθεί υλικό από τον χώρο του μαγαζιού από το οποίο, σύμφωνα με όσα διατύπωσε ο συνήγορος του Παναγιώτης Παπαδόπουλος, θα αποδειχθεί ότι η μαθήτρια ψεύδεται και πως είναι αθώος και ότι ούτε βία, ούτε βιασμός συνέβη το επίμαχο βράδυ στο κατάστημα, όπου βρέθηκαν ο ίδιος με συμπαίκτης του και η καταγγέλουσα με συμμαθητές της.