Σήμερα ο Κλέιμαν απολογείται για τον βιασμό μαθήτριας στο Κολωνάκι (vid)

Μπόρις Κλέιμαν

i

©Tourette Photography

Σήμερα ο Κλέιμαν απολογείται για τον βιασμό μαθήτριας στο Κολωνάκι (vid)

Sportal newsroom 08:41 - 13.04.2023

Σήμερα (13/04) στις 10:30 ο πρώην ποδοσφαιριστής του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν περνά την πόρτα του ανακριτή.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (11/04), ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον τερματοφύλακα του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικης Βελγίδας μαθήτριας σε μπαρ στο Κολωνάκι. Εις βάρος του 32χρονου σχηματίστηκε ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Βόλος μιας και ο Αχιλλέας Μπέος έθεσε εκτός ομάδας τόσο τον Κλέιμαν όσο και τον Ροντρίγκο Εσκοβάλ, κρατείται στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών της ΓΑΔΑ και αρνείται τα όσα του αποδίδονται από την ανήλικη, κατηγορώντας τη μάλιστα ότι εκείνη ευθύνεται.

Πήραν DNA από τον Κλέιμαν - Η γυναίκα του έρχεται Αθήνα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:20 - 12.04.2023

Πήραν DNA από τον Κλέιμαν - Η γυναίκα του έρχεται Αθήνα

Δείγμα DNA από τον Μπόρις Κλέιμαν και δείγμα νυχιών πήρε η ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών προκειμένου να εξεταστούν και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση. Στην Αθήνα η γυναίκα του για να πάρει το παιδί τους.

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (13/04) και περίπου στις 10:30 αναμένεται να απολογηθεί, μετά από προθεσμία που ζήτησε και πήρε, ο 33χρονος Ισραηλινός ποδοσφαιριστής.

Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Ο Μπόρις Κλέιμαν, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, φέρεται να υποστήριξε: «Ό, τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο. Αρνούμαι ότι την βίασα, χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο». Ο 33χρονος που συνελήφθη και ο συμπαίκτης που ήταν μαζί του στο μπαρ, με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, τέθηκαν άμεσα εκτός ομάδας. 

«Η πράξη που έκανε απέναντι σε ανήλικο κοριτσάκι, δεν είναι αποδεκτή για μένα, δεν ξέρω για άλλο κόσμο, είναι ντροπή δηλαδή και για αυτό θα τιμωρηθεί. θα γίνει διακοπή συμβολαίου, δεν θα έχει καμία σχέση με το κλαμπ του Βόλου. Δεν ξέρω αν είχε πάνω του ουσίες, αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό θέμα για μένα, όσο η πράξη που έκανε σε ένα ανήλικο κοριτσάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.