Εξαλλος ο Κλοπ με τους οπαδούς της Λίβερπουλ: «Μπορείτε να σταματήσετε να τραγουδάτε αυτές τις μ@λ@κ#ες;» (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Εξαλλος ο Κλοπ με τους οπαδούς της Λίβερπουλ: «Μπορείτε να σταματήσετε να τραγουδάτε αυτές τις μ@λ@κ#ες;» (vid)

Κώστας Τόπας 12:02 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 20.08.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξοργίστηκε από τα συνθήματα που φώναζαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ, προς το πρόσωπό του.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κέρδισε 3-1 την Μπόρνμουθ και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Γιούργκεν Κλοπ τα έψαλε στους οπαδούς των «Reds».

Ο Γερμανός τεχνικός πρωταγωνίστησε σε μια ιδιόμορφη στιγμή. Περίπου 15 λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης, οι οπαδοί των «Reds» αποφάσισαν να τραγουδήσουν ένα τραγούδι ειδικά φτιαγμένο για τον Κλοπ, αλλά δεν άρεσε στον τελευταίο και αναφώνησε: «Μπορείτε να σταματήσετε να τραγουδάτε αυτές τις μ@λ@κ#ες; Μπορείτε;» Οι κραυγές του προπονητή, εξάλλου, ακούγονταν στην τηλεοπτική μετάδοση.

Ο Κλοπ, σημειωτέον, είχε ήδη ζητήσει σε άλλες περιπτώσεις να τραγουδούν οι οπαδοί φωνές που απευθύνονται αποκλειστικά στους παίκτες, αφού θεωρεί ότι η προσοχή στο γήπεδο πρέπει να στραφεί στους πρωταγωνιστές. Παρά την αντίδραση του Κλοπ, το εν λόγω τραγούδι είναι και... αρκετά φιλοφρονητικό: «Ο Γιούργκεν μου είπε ότι θα πάρουμε την Premier League  το είπε, είμαι ερωτευμένος μαζί του και νιώθω καλά γι' αυτό. Eίμαι τόσο χαρούμενος που ο Γιούργκεν είναι κόκκινος, τόσο χαρούμενος που εκπλήρωσε όσα είπε», αναφέρει το σχετικό τραγούδι, μεταφρασμένο στα ελληνικά.