Κόλμαν: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη»
i

Ο Κρις Κόλμαν / © Intime

Κόλμαν: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη»

Sportal newsroom 23:16 - 22.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:21 - 22.01.2023

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Κρις Κόλμαν από την εικόνα των παικτών του μετά το ισόπαλο ματς ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA μετά την ισοπαλία του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, ο Κρις Κόλμαν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη, κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με πολύ υψηλή ποιότητα. Δείξαμε συνολικά μία εξαιρετική προσωπικότητα, είμαι ευχαριστημένος, κάναμε φανταστική δουλειά, δείξαμε σπουδαίο χαρακτήρα σαν ομάδα.

Τέτοιες εμφανίσεις χτίζουν αυτό τον σύνδεσμο μεταξύ της ομάδας και του κόσμου και μας φέρνουν πιο κοντά. Όταν οι φίλάθλοι έρχονται και βλέπουν την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο, αυτό μας δένει ακόμα περισσότερο και μας φέρνει ακόμη πιο κοντά και θα πρέπει να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος είναι στο -5 από την εξάδα: «Υπάρχουν βαθμοί πίσω μας για να φτάσουμε στην εξάδα αλλά έχουμε και πολλά παιχνίδια να δώσουμε. Πριν από τα Χριστούγεννα ήμασταν 9 βαθμούς πίσω από την εξάδα, τώρα είμαστε 5. Τα ξεχνάμε όλα αυτά, επικεντρωνόμαστε μόνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι μια πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα, σε πολύ καλή φόρμα, που έχρι βελτιωθεί πάρα πολύ και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».