Η παραμονή του Κωνσταντέλια έγινε θέμα στην Αυστρία

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©Intime

Η παραμονή του Κωνσταντέλια έγινε θέμα στην Αυστρία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:23 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 09.06.2024

Η συζήτηση μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Κωνσταντέλια για το μέλλον του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ έγινε θέμα στα ΜΜΕ της Αυστρίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ κι αρκετές ώρες, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας. Ο ίδιος βρέθηκε μία «ανάσα» από τη Σάλτσμπουργκ, ωστόσο η συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση άλλαξε τα δεδομένα.

Θυμίζουμε πως η αυστριακή ομάδα με τον κολοσσό της Red Bull από πίσω πρόσφερε 17,5 εκατ. ευρώ για το διαμάντι του ΠΑΟΚ, συν 17,5% ποσοστό μεταπώλησης. Όλα έδειχναν πως ο ίδιος θα αποχωρούσε από τον σύλλογο ως πρωταθλητής Ελλάδας, όμως όπως αποδείχτηκε ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε την πρόθεση να τον πουλήσει.

Αυτή η εξέλιξη έγινε θέμα στα ΜΜΕ της Αυστρίας και συγκεκριμένα στην έκδοση του «Kicker», το οποίο ανέφερε πως η Σάλτσμπουργκ δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ολοκληρώθηκε το μεταγραφικό «πόκερ» γύρω από την πιθανή μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια, από τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ στη Σάλτσμπουργκ.

Όπως αναφέρουν στην Ελλάδα, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δεν θα μετακομίσει στην Αυστρία, αφού οι Έλληνες απέρριψαν την τελική πρόταση της Σάλτσμπουργκ.

Η Σάλτσμπουργκ φλέρταρε με τον Κωνσταντέλια για εβδομάδες και συνέχεια ανέβαζε τις προσφορές. Η τελική προσφορά ήταν μάλλον ανάμεσα σε 17 και 20 εκατομμυρίων. Ο 21χρονος θα γινόταν η πιο ακριβή μεταγραφή των «Ταύρων» και θα έπαιρνε τη θέση του Λούκας Γκούρνα- Ντουάθ (13 εκατομμύρια ευρώ).

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει την παραμονή του Κωνσταντέλια, η Σάλτσμπουργκ καθυστερεί λίγο τον προγραμματισμό της. Η ομάδα του Πέπιν Λίντερς έχει έναν ποιοτικό επιθετικό χαφ, τον Όσκαρ Γκλουκ, αλλά είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει. Αυτό γιατί ο Ισραηλινός έχει τραβήξει το ενδιαφέρον συλλόγων από τα κορυφαία πρωταθλήματα, και η Σάλτσμπουργκ ήθελε να είναι έτοιμη σε ενδεχόμενη πώληση του, αποκτώντας τον Κωνσταντέλια».