Πρώην προπονητής Κωνσταντέλια: «Δεν θα τον χωράει το ελληνικό πρωτάθλημα - Είναι για πιο υψηλού επιπέδου»

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©Intime

Πρώην προπονητής Κωνσταντέλια: «Δεν θα τον χωράει το ελληνικό πρωτάθλημα - Είναι για πιο υψηλού επιπέδου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:53 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 13.01.2024

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας γνώρισε την αποθέωση από τον πρώην προπονητή του, Δημήτρη Ταξίδη, με τον οποίον συνεργάστηκε στην Κ17 του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας γνώρισε την αποθέωση!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο άλλοτε προπονητής του στην Κ17 του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ταξίδης, κλήθηκε να μιλήσει για τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος έπλεξε το εγκώμιό του λέγοντας πως τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Metropolis 95.5

Ξεκινώντας να μιλά για το ταλέντο του νεαρού, δήλωσε πως: «Προφανώς και δεν είναι το ταβάνι. Από την πλευρά μου είχα την τιμή και την χαρά να συνεργαστώ όταν ήμουν προπονητής στην Κ17. Για αυτό το παιδί όλοι πλέον στην ποδοσφαιρική κοινωνία έχουν αντιληφθεί τι μπορεί να πράξει στο μέλλον. Τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Αν όχι του χρόνου, σε δύο χρόνια δεν θα τον χωράει το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Είναι για πρωταθλήματα πιο υψηλού επιπέδου. Οπότε σίγουρα δεν υπάρχει ταβάνι. Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχει βελτιώσει κατά πολύ την επαφή του με την εστία».

Αναφορικά με το ποιο στοιχείο ξεχωρίζει ο ίδιος στον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Νομίζω το έχει πει και ίδιος. Θεωρώ ότι αυτό που έχει περισσότερο από όλα είναι η χαρά για το ποδόσφαιρο. Όταν παίζει ποδόσφαιρο, το χαίρεται. Έχει μονίμως ένα κίνητρο εσωτερικό. Το αγαπάει αυτό που κάνει. Επειδή τον ξέρω σαν παιδί, δεν νομίζω ότι θα επηρεαστεί από το μέσα ενημέρωσης .Πάντα διακρινόταν και ξεχώριζε για τα στοιχεία του, αλλά δεν περπατούσε ποτέ με ψηλά τη μύτη. Ήταν πάντα ταπεινός».

Τέλος, για τα εγκώμια που πλέουν διάφοροι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όπως ο κ. Πουρλιοτόπουλος που δήλωσε σε άτυπη συζήτηση πως «Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη»: «Συμφωνώ στο 100% με τον κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο. Μάλιστα, ήταν αυτός που τον ανακάλυψε από πολύ μικρή ηλικία.

Έχει πολλά να δώσει. Είναι συγκλονιστική η ευφυΐα και η ποιότητά του. Είναι φοβερό, δεν συναντάς τέτοιον ποδοσφαιριστή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν γνωρίζω κάποιον άλλον που να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Έχει πάρα πολλά να δώσει στον ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα αλλά και γενικά στο ποδόσφαιρο. Μακάρι να είναι καλά το παιδί.

Δεν τον βλέπεις να προκαλεί και να χλευάζει, χαίρεται και χαμογελάει όταν παίζει ποδόσφαιρο. Αυτή η ενέργεια βγαίνει προς τα έξω, δεν μπορείς να μην αγαπήσεις αυτό το παιδί. Όταν βρίσκουμε τέτοια ιδιαίτερα παιδιά, με τέτοια χαρακτηριστικά, θα πρέπει πρώτα να τα πιστέψουμε και να έχουμε υπομονή. Θέλει υπομονή το παιδί αυτό και άλλα παιδιά σαν αυτόν».