Kόντε: «Οι παίκτες μου καταρρέουν από την πίεση»

Αντόνιο Κόντε

i

©Getty Images

Kόντε: «Οι παίκτες μου καταρρέουν από την πίεση»

Sportal newsroom 17:57 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 14.02.2023

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Μίλαν και τόνισε πως η πίεση στους παίκτες του δεν τους βοηθάει να αποδώσουν.

Η Τότεναμ καλείται να αντιμετωπίσει τη Μίλαν στο πρώτο μεταξύ τους ματς, για τη φάση των «16» του C. Η ομάδα της Αγγλίας καλείται να αφήσει πίσω τη βαριά ήττα από τη Λέστερ στο πρωτάθλημα, σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι.

Για την δυσκολία αυτή μίλησε και ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αναφέρθηκε στην πίεση που δέχεται η ομάδα του ενόψει της αναμέτρησης για τα νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Μας λείπει η σταθερότητα φέτος. Μιλάω πάντα με τους παίκτες μου γι' αυτό. Είναι δύσκολο να διατηρήσεις τη συγκέντρωση, είναι πρόκληση να το κάνεις όλη την ώρα. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Το να παίζεις συνεχώς υπό πίεση είναι καλό για κάποιους παίκτες και κακό για άλλους.

 Μερικές φορές οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται κίνητρο και άλλες φορές αισθάνονται τόσο πολύ υπό πίεση που δεν μπορούν να αποδώσουν.  Μπορεί για μία περίοδο να πηγαίνουν τέλεια και ξαφνικά να προκύψει η πίεση και να καταρρεύσουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός