Κόουλμαν: «Η κόκκινη κάρτα ήταν καταστροφή για εμάς»

Κόουλμαν: «Η κόκκινη κάρτα ήταν καταστροφή για εμάς»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:36 - 02.10.2023

Για την κόκκινη κάρτα στον Κούντε μίλησε ο Κρις Κόουλμαν, μετά το ισόπαλο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ατρόμητος έμεινε σε ένα ματς δίχως νίκη, αφού το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έληξε με σκορ 0-0. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο προπονητής των Περιστεριωτών στάθηκε στην κόκκινη του Κούντε, τονίζοντας πως κατέστρεψε το παιχνίδι της ομάδας του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόουλμαν: 

«Xρειαζόμασταν το τρίποντο σήμερα δεδομένης της δύσκολης αρχής που είχαμε κάνει, δώσαμε 4 εκτός έδρας ματς στα έξι έως τώρα, η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε μία ακόμη κόκκινη κάρτα, ήταν καταστροφή για εμάς, άλλαξε τα πάντα. Ήταν η 3η αποβολή σε έξι παιχνίδια. Ήταν μία μάχη, θα έπρεπε να δώσουμε μία σκληρή δοκιμασία για να κρατήσουμε τον βαθμό. Κάναμε καλά παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ, τον Βόλο, τον ΟΦΗ, όταν έχουν απαιτήσεις από μας, αυτό φέρνει νευρικότητα».

Ράσταβατς: «Πολλά μας επηρέασαν, ίσως το γήπεδο δεν ήταν καλό»

Την ίδια ώρα, ο Μίλαν Ράσταβατς στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να επικρατήσει του αντιπάλου της, υποστηρίζοντας πως πολλοί παράγοντες ήταν αυτοί που έπαιξαν ρόλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ικανοποιημένος όταν παίζαμε 11 εναντίον 11, κυριάρχησε έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργήσαμε φάσεις για να βάλουμε ένα γκολ. Όταν έμεινε ο Ατρόμητος με 10 δεν εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ήταν αρκετοί οι παράγοντες που επηρέασαν το γεγονός, ίσως το γήπεδο δεν ήταν καλό, η κούραση λόγω των σερί παιχνιδιών. Δεν είχαμε και μία ξεκάθαρη ιδέα για το πώς να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα, όλα αυτά έφεραν το αποτέλεσμα αυτό».