Συγκλόνισε ο Κορέα: «Οι οπαδοί της Ατλέτικο με βοήθησαν να ξεπεράσω την απώλεια της μητέρας μου»

Κορέα

i

© PrtScr

Συγκλόνισε ο Κορέα: «Οι οπαδοί της Ατλέτικο με βοήθησαν να ξεπεράσω την απώλεια της μητέρας μου»

Ο Άνχελ Κορέα μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το 2023, την απώλεια της μητέρας του και την στήριξη από τον κόσμο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Άνχελ Κορέα για όλους και για όλα!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της Ισπανίας, ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης μίλησε για τις καταστάσεις που βίωσε μέσα στο 2023, από την απώλεια της μητέρας του και την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή, μέχρι την εντυπωσιακή στήριξη που δέχτηκε από τους φίλους των «ροχιμπλάνκος».

Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Λοιπόν, σε ομαδικό επίπεδο κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν, θα θέλαμε να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας, αυτό μας έλειπε, το γνωρίζουμε και ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Στο σπίτι, με τους ανθρώπους μας, πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, γιατί πάμε πολύ καλά». 

Για το γεγονός ότι συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές στην Ατλέτικο: «Αυτό με γεμίζει περηφάνια και ευτυχία όχι μόνο για μένα αλλά και για την οικογένειά μου που ζει πολύ κοντά του. Είναι χαρούμενη για μένα, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για τους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος» που έδειξαν την υποστήριξή τους σε στιγμές που ήταν πολύ δύσκολες για εκείνον το 2023, τόνισε: «Όλοι οι οπαδοί ξέρουν πώς ήμουν με τη μητέρα μου, πολέμησε πολλά χρόνια με τον καρκίνο, ήμουν μαζί της, το να την χάσω ήταν πολύ δύσκολο και έχοντας αυτή την αγάπη από τους οπαδούς τόσο κοντά μού έδωσε δύναμη να συνεχίσω να δουλεύω και να βοηθήσω την ομάδα».

Για την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Εθνική Αργεντινής: «Ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου, μαζί με τη γέννηση των κοριτσιών μου. Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για έναν παίκτη από το Παγκόσμιο Κύπελλο και το να το πάρει με την Αργεντινή ήταν ένα όνειρο και είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να είμαι σε αυτή την ομάδα».