Σοβαρή η ζημιά για τον Τσιμίκα: Υπέστη κάταγμα κλείδας, αμφίβολος για τα playoffs της Εθνικής
i

©Photo by Michael Regan/Getty Images

Σοβαρή η ζημιά για τον Τσιμίκα: Υπέστη κάταγμα κλείδας, αμφίβολος για τα playoffs της Εθνικής

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:13 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 23.12.2023

Ο Κώστας Τσιμίκας υπέστη κάταγμα κλείδας, σύμφωνα με το Sky Sports. Όπως όλα δείχνουν ο 27χρονος δύσκολα θα προλάβει τις αναμετρήσεις της Εθνικής για τα μπαράζ του Euro, με το παιχνίδι απέναντι στο Καζακστάν να διεξάγεται στις 21 Μαρτίου.

Άσχημα είναι τα νέα για τον Κώστα Τσιμίκα και για την Εθνική Ελλάδας. Ο Έλληνας αριστερός μπακ αποχώρησε τραυματίας στο 35ο λεπτό από το ντέρμπι του «Άνφιλντ» ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ, για τη 18η αγωνιστική της Premier League. 

Σύμφωνα με το Sky Sports οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας φοβούνται πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει υποστεί κάταγμα κλείδας. Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό το ενδεχόμενο ο Τσιμίκας δύσκολα θα προλάβει τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας για τα μπαράζ του Euro 2024, με το παιχνίδι απέναντι στο Καζακστάν, να διεξάγεται στις 21 Μαρτίου..

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας διεθνής σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Σάκα, δέχθηκε σπρώξιμο και έπεσε άσχημα στο χορτάρι και πάνω στον Γιούργκεν Κλοπ, τον οποίο έριξε στο έδαφος. Ο Κλοπ αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Τσιμίκας δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει στο ματς και στη θέση του πέρασε ο Τζο Γκόμεζ. Αργότερα, ο αριστερός μπακ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, υποφέροντας από τον πόνο μετά την πτώση του.